Bonboniéra Lidka byla v každé cukrárně a stála tehdy 43 Kč, co tady píšete o Tuzexu. To samé čokolády Šárka, Libuše a Rusalka. Oplatek a sušenek bylo dosti nepamatují se, že by se museli objednávat dopředu jak se píše. Jako učenka jsem prodávala v cukrárně rok
1966/67 měli jsem vynikající polomáčené sušenky na váhu a i jiné druhy. Bonbonu co bylo čokoládových ani nemluvím a výborných kvalit.
To slyším poprvé, že mléčné bary fungovaly pod R a J. Já jsem 3 roky v jednom mléčném baru prodávala a patřili jsme normálně tehdy pod Pramen. Jahodový koktejl byl z jahod, mléka a zmrzliny. Otvírali jsme v pět hodin ráno a všechno bylo čerstvé. Měli jsme tam i výrobnu studené kuchyně a cukrářských výrobku. Takže žádný koktejl nebyl z jablek
To jsou zase kecy. Nikdy jsem si nestěžovala na školní jídelnu. Vařili výborně. Kolik dětí dnes sní celý oběd. Vaří se tam tak zdravě, že můj vnuk už ani tu ryby nechce co jí mají pravidelně. Takže některé děti nejí to někdo zase něco jiného. Bylo to tak vždy a bude a že se nesměli vracet zbytky jídla také není pravda. Jo hliníkové příbory byli to je pravda. Pravda je také, že tam byl učitelský dozor, ale ne proto aby jsme všechno snědli, ale proto aby byl klid při jídle a pořádek
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
V Tescu už je máslo z Madety za 74.90, to znamená kilo skoro za 300 Kč a myslím si, že nejen v Tescu