Neznám a ani nechci znát. Osobně používám například paprikový olej značky Rubin na orestování masa, papriku si vozím ze Szegedu a to jak sladkou tak pálivou, používám i uzenou papriku vyuzenou na bukovém dřevě.
Vyzkoušejte a poznáte rozdíl.
Nechcu se přít, szegedi je určitě fajn, ale za mne je lepší kalocsai
Náš "Maďarský guláš" faakt není symbolem maďarské kuchyně, jak se píše, a má s Maďarskem společného snad jen tu papriku. I když, ta strouhaná cihla, co tu často prodávají....
Snad jediné maďarské jídlo, které by mohlo být byť jen názvem podobné, je gulyásleves, ale to je hustá polévka...
Jo, v popisku hromada nesmyslů vycucanejch z prstu. Autor asi o Maďarsku ví jen z vyprávění z pátého kolene.
5:29 NE, opravdu se nejedná o maďarské jídlo. Přestože je segedín výborná věc, v Szegedu /segedu/ by se nad ním dost podivovali. Je to český vynález, možná inspirovaný. Stejně jako náš ""maďarský guláš"". Maďaská kuchyně je úplně jiná. To samé jsou americké brambory, nemají nic společného s Amerikou.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
No nevím, za to, že ošplíchne letadlo a pak si jde zase vyhodit kopyta na stůl do boudy mi to přijde dost. A kvalifikace? Řidičák má každý a držet rovně hadici s vodou není věda. Má to místo plejstešnu, povozí se jako na matějské, ještě něco ušetří, když si namaže chleba a meltu do termosky, místo bagety a kapučína z matu a v hospodě má o čem vyprávět, třeba na rozdíl od inkousta, co smolí osm hodin tabulky. Za hodinu práce tři másla, to je málo?
I kdyby skýva suchá byla, kůrky jen potem solené...lidé zapomněli,
co je hlad a bída, je to dnes jen samá pizza, burger a cocacola.
1 odpověď
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Letadla se neodmrazují vodou. Musíte se umět pohybovat po ploše, vědět něco o letadlech a o tom, kam stříkat a kam ne.
Navíc pohybujete vysokozdvižným ramenem v těsné blízkosti obrysu letounu a nesmíte mít kontakt. A to už vyžaduje kumšt. Každý ťukanec znamená problém, zpoždění a náklady navíc, které budou chtít uhradit hádejte po kom?