To je v pořádku. Medvěd do přírody patří. Pokud jich zde bude rozumné množství a budou přirozeně plaší, není to nic proti ničemu. Z přemnožení medvědů na Slovensku se dělá přehnaná hysterie, oni si s tím poradí. A když několik medvědů přemigruje k nám, nic hrozného se nestane, už se tak ostatně léta pravidelně děje.
Ona si s nimi příroda poradí,stačí psinka nebo vzteklina.
Pokud máte pracovně přidělený telefon tak to beru. Zda-li se to vyplatí nebo ne. Kdo ví.
Já bych bez svého OSOBNÍHO telefonu mou práci zvládat nemohl, protože by to bez něj prostě nešlo.
Zaměstnavatelé a firmy by se měli poučit a naučit se dělat práci v práci a ne, když jsou lidi doma. Nepochopím to prostě.
Měl jsem jako jeden z mála zaměstnanců jak služební telefon tak auto.Často mě napadlo že by mi bylo lépe kdyby to tak nebylo,nakonec jsem musel uznat že se mi to vyplácí.A samozřejmě byli někteří kteří mi záviděli.
Tak to dopadá, když se vsadí na špatného "koně".
Pepa to trochu zjednodušil,je ale pravda že zemědělských dělníků se v rozpravě nikdo nezastal.Je pravda že práce v zemědělstvi se hodně mechanizuje,ale chtěl bych vidět pány poslance ja denně vstávají ve 2hod v noci a nastupují dřinu na dojírnách,nebo jako traktoristi a kombajnéři si zkusí co obnášejí třeba žně.
Se zráním zvěřiny máte pravdu, ale mořidlo jsem nikdy nepoužíval. Občas někomu nevoní srnčí, jelení nebo zajíc. Stačí dát maso před pečením na 2 hodiny do obyčejného krabicáku (mléka) do ledničky, pak opláchnout a je to v pohodě. Jinak recepty na internetu a od známých kuchařů jsou dobré, ale zvěřinu vařím a peču úplně jinak. A je to úplně jiný levl. Dobrou chuť.
To budte rád,takový jelen nebo daněk ulovený v době říje je opravdu jen pro fajnšmekry.Upřednostnuju proto zveřinu z kusu mladých nebo samičích,u černé.Uvysoké pak z lovu ke konci roku.
6
Sledujících
0
Sleduje
6
Sledujících
0
Sleduje
Stačí přešlehat šlehačku elektrickým šlehačem .Srazí se a je máslo na světě .Syrovátka se odleje a ostatní můžete mazat na chleba .
1 odpověď
3
Sledujících
0
Sleduje
3
Sledujících
0
Sleduje
Syrovátka je vedlejší produkt při výrobě tvarohu nebo sýra,vedlejší produkt při várobě másla je podmáslí.