Kofilové slzičky, které si zamiluje celá rodinaKofilové slzičky jsou důkazem, že jedna surovina dokáže už "přejedený" recept proměnit v novou pochoutku. Ozvláštněte tradiční druh lepeného cukroví a uvidíte, že si ho doma zamilují úplně všichni. Suroviny Těsto: 175 g hladké mouky 125 g Hery 60 g moučkového cukru 1 žloutek 1/2 vanilkového cukru Krém: 60 g cukru krupice 1 čokoláda Kofila 1 vejce 125 g másla Dále: čokoládová poleva Postup přípravy receptu Ze surovin vypracujeme těsto, které necháme v lednici hodinu odpočinout. Potom vyválíme a vykrojíme slzičky (nebo jiné tvary), dáme na plech. Pečeme při 180°C cca 7 minut (každá trouba peče jinak). Vejce, čokoládu a cukr vyšleháme nad parou. Necháme vychladnout. Máslo rozšleháme a po částech zašleháme čokoládovou hmotu. Slzičky slepíme krémem. Namočíme do čokoládové polevy a ozdobíme dle fantazie.