Jste trapna soudruzko. V zivote jste nepodnikala a podnikat ani nebudete,protoze s takovymto premyslenim to ani nejde. Nevite,co obnasi prevzit odpovednost za sebe i za druhe, dat jim praci, zivit nekolik rodin... Skoda slov.
Trapný jste možná vy, já si aspoň umím vyplnit jméno a používat diakritiku. S jakým myšlením? S tím, že se má podnikat poctivě nebo raději vůbec? A co je na tom špatného?
Milá paní no nevím,jestli v době EET jde v restauracích podváděl na daních.Odvody za zaměstnance jak píšete máme vyšší než jakýkoliv obyčejný člověk.Asi by jste si měla první zjistit fakta a pak někoho napadat a soudit.
samozřejmě, že jde, znám jich dost, kteří to tak praktikují. Nemluvila jsem o odvodech za zaměstnance, ale o odvodech OSVČ, kteří si platí sami na sebe. Fakta znám, nebojte se.
Tak v Německu asi půlka hospodských neodrbává stát na daních jako u nás, že... Přiznávat skutečný příjem a platit daně to ne, ale natahovat ruce aby tam přistálo něco ze státní kasy, to by chtěl každý. Většina "podnikatelů" si platí nejnižší sociální a zdravotní pojištění a pak se diví.... Ono podnikání v gastronomii a pohostinství není pro každého a když to někdo nezvládá poctivě tak to nemá dělat. a ve většině případů jsou to ti nepoctiví co teď nejvíc křičí a ke všemu ještě porušují nařízení.....
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Kdyz o tom nic nevite, tak se neztrapnujte. Ze jste to někde slyšela, nemusí být vždy pravda. Čemu se pak diví podnikatele?😲 Poctivost nebo nepoctivost nemá žádnou souvislost s diskriminacnim uzavíráním vybraných provozů. Pro každého mají platit stejně podmínky. Ze tady diskriminaci a zaklekavani zavedl Bavíš, ještě neznamená, že je to správné.
1 odpověď
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Špatný úsudek. Vím toho dost. Jenže ti poctiví teď doplácí na ty nepoctivé a to je špatně.