Žiji v Bavorsku a dělal jsem zde léta šéfkuchaře. Ta pomazánka (Obazda) je tady v receptu špatně. Žádné chilli tady do ní nikdo nedává, naopak se zdůrazňuje sladká paprika (edelsüß), přebilo by to chuť zrající pomazánky. Cibule v žádném případě ne červená, obarvuje tu pomazánku do šedofialova. Tedy zde to přebjí haldou mleté papriky. Nemůže to mít tak šílenou barvu, té papriky jen trochu. Čerstvý sýr tam někdo dává, jiný ne. Základ je Camembert (hermelín). Co je ale hodně špatně, tak je to chybějící pivo (pšeničné kvasnicové). Je to zrající sýrovo-pivní pomazánka, která je hotová až za několik dní. Takže je to zásadně špatně.
17
Sledujících
0
Sleduje
17
Sledujících
0
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
Tchoř řekl: Něco tady smrdí