Řekněte prosím, kde jste viděl, že chtějí 80-100 dní. European Chicken Commitment mluví o plemeni, které roste cca 58 dní, to je velký rozdíl. A v Norsku už to zavedli za stejnou cenu jako původní rychlokuřata.
Ano 58 dní je minimální délka výkrmu po.alu rostoucích kuřat. Ale to kuře bude mít cca 2 kila v kuchyňské úpravě. Já je raději krmím těch 80-100 dní na 3-4 kg. Ale to je věc názoru. Nemůžete přece srovnávat Norsko a naší republiku, kde na naše zemědělce vláda uplně kašle..
My si kupujeme pomalu rostoucí kuřata z farem už cca 4 roky. V Praze na farmářském trhu za 130 za kg a teď přes scuk je to asi 160, takže vaše udaná cena je dost nadstřelená. Je dobré vědět podmínky chovů a vybrat si, čím se chci živit a co chci dávat dětem.
Tak asi neumíte počítat nebo kupujete malá kuřata. 3,5 kg v kuchyňské úpravě krát 160 kč je kolik?
Chtěl bych vidět lidi,co by říkali na cenu kuřat vykrmených normálně (80-100dní) Kuře za 400-600 kč podle váhy. Dělám to přes 10 let a klientelu mám, ale není to pro každého. Je to prostě drahé. A při dnešních cenach obilí bude maso ještě dražší. A na ty ochránce se nemá cenu vyjadřovat. Na hale kde je 50000 kuřat se snadno přehledné uhynulé kuře. Ošetřovatelky denně prochází několikrát a uhynulé kusy sváží kafilérie. Ale to ochránci nepochopí. Kdyby nebyli v zemědělství velkochovy všech kategorií zvířat, maso by kvůli ceně většina lidí vařila jen v neděli.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Takže týrání zvířat je pro vás v pohodě? ještě že vás neznám že nebydlite v okolí jinak bych se neudržela.bozi mlýny melou😡
1 odpověď
9
Sledujících
0
Sleduje
9
Sledujících
0
Sleduje
Co to melete za nesmysly? Klidně vám dam adresu a přijeďte na steč🙂 nic neobhajuji, jen říkám jak to je.