Beru na vědomí, ale nevěřím. To by se maso z domácí zabijaček nemohlo jíst (víte o tom, že tak byly doby , kdy nebyly srážečky, ale palice ?)
Já měl na mysli spíš dlouhodobé trýznění zvířat. Byl jsem na zabíjačkách. O prasata se majitelé starali dobře. Skon prasete byls jen "krátká etapa". Jinak děda zabíjel prasata pantokem. Ze chléva a hned mezi světla.
Jinak v určitých oblastech Asie, hlavně Číně, doslova mučí zvířata, protože věří že to maso je pak tužší. Podle mě je to docela zvrácené. Viděl jsem i video zaživa stažených kuřat, jak se v krvi plácaly v nějaké korbě. Docela hnus.
Proč myslíte že je horší ? Naučte se nejdříve něco . Víte proč kočka si hraje s myší ? Dostane z myši to co by nežrala
Maso zvířete, které zemřelo ve stresu je o dost tvrdší. Navíc je v něm dost hormonů, které se vyplavují do těla, aby zmírnily bolest. Jsem čistokrevný masožravec a tak jsem si o tom něco nastudoval. Doporučuji vám totéž.
85
Sledujících
3
Sleduje
85
Sledujících
3
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
Kam zmizel Valerij Vasiljevič Gerasimov?
1 odpověď
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Gerasimov je off. Tedy ve hlíně, trochu mrtvý.
1 odpověď