Je samozřejmě dobrá každá zpráva, že se někdo dokáže živit vlastní pílí a nečeká na peníze jiných, ale v domácí produkci hub nic extravagantního a inovátorského nevidím. Žampiony nebo hlívy si pěstují lidé doma i ve větším desítky let, tady se akorát orientují na jiný druh. Mimochodem někdo pěstuje i klasické "lesní" houby, ale po ochutnání můžu říct, že ten les tomu chybí, jde o houby bez chuti a bez charakteru.
Nejen, že smažáček miluju od dětství, ale je to pro mě jídlo, kterým testuju kvalitu nově navštívené restaurace. Za ta staletí jsem zjistil, že hospoda (nebo restaurace), která umí smažák, umí i ostatní jídla a naopak, na smažáku jde hodně rychle poznat, když šidí. A že už jsem jedl takové, které chutnaly jak mana nebeská a ani jsem nelitoval, že jsem si nedal maso, které mám normálně tuze rád. Třeba taková hospoda "U Vency" v Rokycanech, kde jsem vojančil, je to skoro třicet let a furt si vzpomínám 🙂 Není moc inteligentní, když někomu toto jídlo nechutná, že tady píše, jak jsou hlupáci všichni ti, kdo ho mají rádi. Stejně tak je krásnou ukázkou nepochopení principu služeb, když nám tady někteří alternativně inteligentní píšou, jak do restaurace nechodí. Do diskuse pod článkem o restauracích. Inu, asi jinej gang.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Počkal bych, až se sníží tlak natolik, že půjde plyn zpátky do rusákova. Pak bych na našem konci roury škrtnul sirkou 🙂
2 odpovědi