S tou cenoi souhlasím, ta je dost přemrštěná, prase se dá i do 50kč/kg sehnat, suroviny jako koření atd je lehce přes 1000kč, řezník 2200kč, dali jsme za to asi 16000 celkem. Ale s tím časem nesouhlasím. Řezník začíná někdy v 5 i dříve, aby zatopil pod kotlama s vodou, my dojíždíme po 6.a jde se zabít prase. Než se vše naporcuje, uvaří se maso, zpracuje vše, pak se vaří jitrnice a jelita, černá polévka a škvarky než se udělají, je 5-6hodin večer. Řezník a 4-5 lidí k němu. Plus pak během noci občas promíchnout černou polévku aby nezkysla.
Děláme to x let "ve stejné" sestavě, kde každý má své úkoly a ví co má dělat ... někdy je nás tolik, že 1/4 lidí nemá co dělat a jen tak hledí a motá se kolem 😀 A máte pravdu, že v sestavě řezník + 4/5 lidí to za takovou dobu jako to máme my asi stihnout nejde
Byl jsem na XX zabijačkách, chodím každý rok a nestačím se divit...
100000 na vybaveni? To si kupuji kotliny a stavi k tomu šopu kde to zpracovávají(v novém domě zabijačku asi dělat nebudete)
30000 za zabijačku? 60kč/kg .. 160kg prase 9600 + 2000kč řezníkovi...ingredience jsou max. pár stovek
Začínat v 5 aby se všechno stihlo? Nikdy jsme nezačínali před 8h a v 16/17h bylo vždy hotovo ... a to u toho taky hooodně chlastáme
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Sympaťák