undefined
Vyhledat
Osobní menu
Seznam.cz
Hlavní stránka

Tomáš Vaněk

0
Sledujícich
0
Sleduje
Příspěvky63Příspěvky a odpovědi110Líbí se4
  • Tomáš Vaněk

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Tomáš Vaněk
    Tomáš Vaněk

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    se líbí
    Před 9 měsíci
    Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/clanek/domaci-jureckovo-ministerstvo-se-distancovalo-od-prague-pride-40482612
    •
  • Tomáš Vaněk

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Tomáš Vaněk
    Tomáš Vaněk

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    se líbí
    Před 1 rokem
    CNN Prima News•
    Před 1 rokem
    Nemáte hotovost? Smůla. Přibývá míst, kde nelze platit kartou, experti mluví o šedé ekonomice
    Kavárny, restaurace, bary nebo i trafiky a pumpy. V Česku na řadě míst kartou nezaplatíte, provozní čím dál častěji požadují výhradně hotovost. Jiní přijímají debetní karty pouze nad minimální útratu nebo s poplatkem. Podle ekonomů především gastro podniky ztratily bič v podobě EET.
    •Komentáře
  • Tomáš Vaněk

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Tomáš Vaněk
    Tomáš Vaněk

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    se líbí
    Před 3 roky
    Toprecepty•
    Před 3 roky
    Utopené řízky se slaninou, které se rozplynou na jazyku
    Že nevíte, co jsou to utopené řízky? Dělají se totiž v masovém vývaru, díky čemuž si zachováají šťavnatost a po upečení jsou nádherně měkké. Podávejte s vařeným bramborem nebo s hranolkami. Suroviny řízky krkovice nebo kotlety popř. kýty 1 kostka bujónu (masoxu) 0,5 litru vody strouhanka vajíčka - asi 2 ks hladká mouka sůl olej na smažení anglická slanina - několik plátků podle počtu porcí máslo taky podle počtu řízků Postup přípravy receptu Řízky naklepeme, osolíme a obalíme je naruby (strouhanka, vajíčko, mouka) a osmažíme je na oleji. Hned je dáme na pekáček, zalijeme vývarem z bujónu a na každý řízek dáme plátek anglické slaniny a plátek másla. Pečeme asi 30-40 minut, až řízky natáhnou vývar, ale ten i pak na pekáčku zůstane. Když jsou řízky měkké, přendáme je do čistého pekáčku, přikryjeme alobalem a necháme chvíli jakoby dojít. Řízky jsou šťavnaté, měkoučké a hlavně vynikající.
    •Komentáře
  • Tomáš Vaněk

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Tomáš Vaněk
    Tomáš Vaněk

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    se líbí
    Před 4 roky
    Aktuálně•
    Před 4 roky
    Záběry z Wu-chanu: V bazénu dováděly tisícovky lidí namačkaných na sebe
    Záběry ohromující wuchanské párty pochází ze soboty 15. srpna z aquacentra Wuhan's Maya Beach Water Park.
    •Komentáře
  • Kariéra
  • •
  • Nápověda
  • •
  • O Seznamu
  • Ochrana údajů
  • •
  • Reklama
  • Smluvní podmínky
  • •
  • Vývojáři
Copyright © 1996–2025, Seznam.cz, a.s.