Kdyby v sezóně zvedli mzdu o 100% každému, stalo by je to méně, než teď platit náhrady, rozvozy atd..... Ale to by český manažer musel trochu počítat. A že se hodí lidi marod, když je nápor????? Za odměnu a dost peněz tam budou makat i s chřipkou...... Ale to by pak pan(i) manažer(ka) nemohli letět na Seychely, až se bude na konci sezóny " porcovat medvěd". Vytáhnetě si ty hlavy už z ......
Jídelní lístek Globus restaurace na sobotu 11.3.2023
Standardní nabídka
Zelná s klobásou (1, 1a, 7) 32,–
0,33 l Kuřecí vývar s játrovou zavářkou (1, 1a, 3, 9) 32,–
150 g Hovězí plátek na tymiánu, vařené brambory (1, 1a, 9) 125,–
150 g Vepřový kotlet po maďarsku, dušená rýže (1, 1a, 9) 109,–
220 g Kuřecí stehno na červeném kari, zeleninový kuskus (4) 129,–
150 g Kuřecí roláda s nádivkou, bramborová kaše (1, 1a, 3, 7, 9) 95,–
100 g Smažený sýr, vařené brambory (1, 1a, 1b, 3, 7) 89,-
Jde o to kam chodíte na oběd. Mě se ceny zdají podobné.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Ono je co za své peníze dostanu, pokud mi někdo nabízí čočku s klobásou, koprovku s vajíčkem apod za 140, tak nevím, ale i dneska tyhle jídla musíte uvařit pod 100 se ziskem "na záchodky, i na nerez".
Je to jako na horách, koupíme lanovku a za sezónu se musí zaplatit. Je jedno, že permice stojí jako v Alpách.
1 odpověď