Kolínkoto: Skvělá rychlovka za pár korunZnáte kolínkoto? To je něco jako rizoto, jen místo rýže se dělá z těstovin, ideálně z kolínek. Můžete do něj použít kuřecí i vepřové maso, anebo spotřebovat zbytky, co zrovna máte doma. Skvělá rychlovka za pár korun. Suroviny těstoviny (kolínka, vřetena) kuřecí maso (nebo libové vepřové maso) cibule (stejné váhy jako masa) olej sůl pepř worcester petrželová nať Postup přípravy receptu Maso nakrájíme na drobné kousky, osolíme a opepříme a dáme osmahnout na olej. Když je téměř měkké, přidáme krájenou cibuli a dosmažíme doměkka. Bohatě zastříkneme worčestrem a vmícháme sekanou nať. Dobře promícháme se scezenými horkými těstovinami, které jsme uvařili během smažení masa s cibulí. Je to něco jako rizoto, rychlé a překvapivě dobré. Výborné i ohřáté, třeba na druhý den. Pokud někdo nemá moc rád worcester, dá se použít i sójová omáčka. Ale u nás vede právě lehce nakyslý worcester, který vyrovnává sladkost cibule.