Tohle je dobrá svíčková. Vařil jsem ji podle toho receptu už několikrát a takovou nevařila ani moje máma. A že, to byla kuchařka. Recept z časů kdy Brepta ještě vařil fajnový dlabance a kdy jsem se na každý video těšil. Bohužel, že u toho nezůstal je jeho věc. A ohledně komentářů o nakládání masa. Kvalitní hovězí se nenakládá, není to třeba. Nakládá se zvěřina. A co se týká komentářů o kopečku šlehačky .... šlehačka je v omáčce, ale kdo chce mít na talíři pěnu na holení, ať si ji tam dává. Kritizujme, od toho tu je prostor. Ale i chvalme, když si to zaslouží.
Ale pozor, tento patlák mýval ze začátku na YouTube, některé docela fajn recepty. Postupem času, když se z jeho videí staly reklamy na všemožné kuchyňské krámy a ze samotného vaření zbyla jen kulisa, je z něho tato tragikomická obdoba Jirky Babici. Je to škoda a zároveň smutné jak se tohle individuum snaží prasit českou kuchyni.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
To už není ani k smíchu. Tak buď mu už definitivně hráblo anebo si dělá legraci.