Dělám zelňačku úplně jinak a myslím, že je lepší nčež ta, co ukatujete. Zesklovatím cibulku na tuku, přidám červfenou papriku, dva stroužky česneku, sůl, cukr, bbkový list, pepř ,noví koření,.osmaženou anglickou slaninu. Zelí nakrájím na manší kousky, vlořím do hrnce, přidám nakrjené uzené maso a jemně zasmažím.
Na přepuštěném másle osmažím na kostičky nakrájený chleba., zelňačku na talíři ozdobím kopečkem zakysané smetany.
Jak děláte zelňačku je nám u zadele. Víme, teta?
Tohle je dobrá svíčková. Vařil jsem ji podle toho receptu už několikrát a takovou nevařila ani moje máma. A že, to byla kuchařka. Recept z časů kdy Brepta ještě vařil fajnový dlabance a kdy jsem se na každý video těšil. Bohužel, že u toho nezůstal je jeho věc. A ohledně komentářů o nakládání masa. Kvalitní hovězí se nenakládá, není to třeba. Nakládá se zvěřina. A co se týká komentářů o kopečku šlehačky .... šlehačka je v omáčce, ale kdo chce mít na talíři pěnu na holení, ať si ji tam dává. Kritizujme, od toho tu je prostor. Ale i chvalme, když si to zaslouží.
Ale pozor, tento patlák mýval ze začátku na YouTube, některé docela fajn recepty. Postupem času, když se z jeho videí staly reklamy na všemožné kuchyňské krámy a ze samotného vaření zbyla jen kulisa, je z něho tato tragikomická obdoba Jirky Babici. Je to škoda a zároveň smutné jak se tohle individuum snaží prasit českou kuchyni.
Pane Babica vaše vaření mám ráda,lahodí mi česká kuchyně a některé vaše recepty zkouším jsem nadšená.děkuji pokračujte ve své činnosti.Lidi v tomto čase dávají přednost italské kuchyni ,Mekáčům, číně a jiným kuchyním a netuší že staré dobré recepty jsou nejen dobré ale i zdravé, vymyslily je naši předkové a ti byli skromní ale jedly vydatně.Soňa P.
Ale to není „Jyrka", ten násoska. :-D
7
Sledujících
0
Sleduje
7
Sledujících
0
Sleduje
To okoukal od mistra Babici.
1 odpověď
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Ten toho od něj okoukal víc. Brzy strčí Jirku do kapsy.