Teď jinak, namažete kostku cukru? A lidé z čech mě nevadijú. Já jsem včera jenom odpověděl paní, že nejde namazat oškvarek. To je všecko.
Tatar to "namazání" nikdy nepochopí. Jestliže jsou škvarky v sádle, které mažu na chleba,tak tam namažu i celé ty škvarky. Nikdo tady netvrdí, že ty škvarky se rozmazávají. Pouze mažou, pane inteleigentiní, pouze mažou. Nechápu, že ze sebe někteří lidé musí za každou cenu dělat trubky... 🙁
Rak tohle ne!!! Zůstanu u své klasiky: čistě smetanovou omáčku a hlavně ty žampiony oloupu. Navíc, mám za to, že by bylo lepší zalít to vývarem místo vodou, vždyť ta omáčka musí být jalová. A dřív než bych tam lil smetanu, tak bych to zahustil a provařil a smetanu dávám vždycky až nakonec a ne aby se vařila půl hodiny. 🙁
Nevyzkoušel jsem recept pí.Kaštánkové,protože kazit kvalitní špek,a předpokládám že dotyčná používá kvalitní studeným kouřem uzený a poctivě sušený špek a domácí vajíčka houbou, která je absolutně nevhodná na přípravu dobré a voňavé!!!!! smaženice mi přijde špatné.
Víte pane Kucero moje maminka a babička mě naučily zavařovat houby tzv.do vlastní šťávy,takže smaženice delam poctivou ze šumavských hub a ne jako ten člověk v tom videu.
Máte ještě nějaký dotaz?
Jo a samozřejmě smazenici z hlívy jsem zkusil a prostě je to polystyren bez chuti.
Ale jak se říkalo
,, Každému soudruhovi i,podle jeho vkusu,,"......
Hlavně tam nezapomeň namotovat toho soudruha, ty chytrolíne. 😄 😄
0
Sledujících
1
Sleduje
0
Sledujících
1
Sleduje
Doporučuji všem přispívatelům reklamovat tyto nedostatky, omluva nestačí, za každou chybu se platí. Reklamujte snížením měsíční platby dejme tomu o 50,- Kč, aby to O2 něco stálo a pokud nevyhoví doporučuji hromadně žalovat, nechť se toho nějaký advokát ujme. Jinak si bude 02 bude dále dělat co chce.
1 odpověď
4
Sledujících
0
Sleduje
4
Sledujících
0
Sleduje
A co s tím má O2 společného, ty Eimsteine? 😄 😄