Už bylo zde několikrát řečeno, recept, resp. postup je špatný. Těstoviny s uzeným nechat nejprve prohřát tak, aby těstoviny v horní části získaly propečením narůžovělou barvu. Pak teprve zalít rozšlehaným vajíčkem, které je možno posypat nastrouhaným sýrem. Vejce neproteče a zůstane stejnoměrně prostoupené v celé výšce zapékaných těstovin. Také podle mne není pravdou, že je potřeba použít domácí těstoviny. Na trhu existují skutečně kvalitní těstoviny - nelepivé a s definovanou tvrdostí podle délky vaření, nebudu uvádět značky, ale určitě to nejsou v akci prodávané za 10 Kč.
Divil by ses,jaký obrovský rozdíl je mezi domácími kupovanými těstovinami !
1
Sledujících
1
Sleduje
1
Sledujících
1
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
Jednoduchý a navíc oprásknutý příběh.