Všechny články tohoto rádoby pisálka mají jedno společné -lži o době kterou nezažil.Lže tady veřejně a spoléhá na to, že pamětníci té doby se neozvou. Co se týká kvality uzenin, tak stačí jeden příklad -stroje na výrobu masného separátu vynalezly na západě a u nás se objevily až po revoluci. Ovšem nějaký Král ani neví co to je.
V diskusích na Seznamu je spousta zajímavých názorů. Zrovna dnes tady řešíme co řekl Slovenský prezident a jestli je řízený Putinem atd. Že u nás včera rozdával komunista, předseda stranické organizace a rozvědčík státní medaile, to nikdo neřeší. Pouze paní Kolářová -zarytá antikomunistka byla dojatá.
Správné stravovací návyky by si měli děti přinést z domova. A tady vzniká problém. Co je správné? To co jedí doma a nebo co určí státní úředník? Strava se samozřejmě mění s dostupností surovin. Ale to nutně neznamená že k lepšímu. Takový příklad-vlády si stěžují, že se zvyšuje věk dožití a zatěžuje to sociální systém. Přitom většina dnešních důchodců vyrůstala podle dnešních měřítek na naprosto nezdravé stravě. Kde berou jistotu, že ti co budou vyrůstat na soje, jáhlách ,palmovém oleji, tofu atd. budou mít stejný základ do stáří?
Že bude přijímat státní návštěvy se od ní očekává, v pořádku. Že bude jezdit po republice a do zahraničí sama, se od ní neočekává a ani to snad po představení na Ukrajině nechceme. Najednou pisatelka tohoto článku zapomněla na předchozí manželky prezidentů? A nebo najednou zjistila, že komunističtí politruci brali peníze za všechno.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
K dokonalosti těchto ptáčků chybí několik věcí. Určitě ne tento druh párků - zřejmě kuřecích, Ptáčky lehce obalíme v hladké mouce a opečeme ze všech stran - maso zůstane šťavnaté a nezmenší se. Po vyndání masa na výpeku obděláme cibulku - omáčka bude mít tmavší barvu. Na dochucení omáčky přidáme trošku nálevu z okurek. Recept z Velké domácí kuchařky -rok 1964.
2 odpovědi