Vy všichni, kdo to kritizujete, zkoušeli jste to ?. Já dělám řízky i vepřové jedině takto,
Vyndám je z marinády a o balím ve strouhance. Peču je v troubě z každé strany po dvaceti minutách. Nikdy, opakuji NIKDY nebyly vysušené, jsou krásně křehoučké. Nemusím je koupat v olejji
Já jsem ji taky uháčkovala za necelé čtyři hodiny, mám ráda bambule a tak jsem jako bambuli použila přívěšek na klíče. Je z králíka a celkově vypadá to moc dobře
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Vy všichni, kdo to kritizujete, zkoušeli jste to ?. Já dělám řízky i vepřové jedině takto,
Vyndám je z marinády a o balím ve strouhance. Peču je v troubě z každé strany po dvaceti minutách. Nikdy, opakuji NIKDY nebyly vysušené, jsou krásně křehoučké. Nemusím je koupat v olejji