Myslím že ty chutě se do brambor lépe dostanou,kdežto majonéza brambory vlastně obalí a chutě už se do brambor nedostanou. Možná si to jen myslím..........
Gratulace Ester!!!!!!! Expertka v TV vysílání: všechno ví jak udělat, všechny chyby vidí. Kdyby se toho držela mohla být mistryní světa a olympijskou vítězkou. A nejlepší pořadí ve SP tipuji 20 místo?
Na recepty pana Holuba se rád podívám,ale tohle je naprosto mimo...Tolik mouky???Kde má čerstvé papriky a rajčata??? Maďarský perkelt se přece moukou nezahušťuje,leda nějaká počeštěná hnusná těžká verze🤢.
2
Sledujících
3
Sleduje
2
Sledujících
3
Sleduje
Taky dělám den předem,ale i s majonézou.Je lepší majonézu přidat později,máte zkušenost ? Děkuji.
1 odpověď
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Myslím že ty chutě se do brambor lépe dostanou,kdežto majonéza brambory vlastně obalí a chutě už se do brambor nedostanou. Možná si to jen myslím..........
1 odpověď