Tak zrovna z červené čočky se dá uvařit výborná boloňská omáčka a díky množství zeleniny ani moc nepoznáte, že je z čočky. Se špagetami skvělé jídlo. Stravovací návyky si přinášejí děti z rodiny. A když čtu váš přístup "samozřejmě to nejedly" a "vy se divíte, že se chodí dojídat", tak se vlastně ani nedivím.
Pěkná blbost!
Ale je možné uvařit chutně a celkem i "zdravě". Manžel byl velmi vybíravý - asi ještě víc než ty děcka! 3/4 jídel "to já nebudu jíst". Tak jsem si řekla "a budeš". Takže pajšl - plíce jsem pomlela, udělala z toho omáčku do ní jsem dala koření a hlavně kopr (ten miloval) a byla to koprovka s kořením. K tomu uvbařená vejce - a byl spokojený až nad hlavu! Chce to jen něco vymyslet čím ty děti oklamat. Polévka - nejlepší je "krém" tam se schová cokoli. Třeba pohanka, kroupy, atp. Dýňová polévka?? Uvařená kořenovou zeleninu a dýni pomixovat, nakonec tam dát celý zelený hrášek a krutony
Manžela jste možná vycvičila jako opičku, ale tisíce dětí je něco jiného. Tady není šance uspět!
1
Sledujících
1
Sleduje
1
Sledujících
1
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
I Q- 0