Guláš podle klasických receptů úplně o ničem. Maso se tímhle způsobem zatáhne a nepustí do sebe ani papriku ani sůl, prostě bude v omáčce úplně jalove a bez chuti. Mám vyzkoušeno min. 20 let s kančím a dancim masem, že když dáte maso na osmazenou cibuli, je tam třeba rovnou nasypat sůl, papriku, červené víno, brusinky atd. a maso všechny tyhle ingredience do sebe krásně natáhne. Micham celou směs tak 15 minut, zaleju vařící vodou a na cca 1,5 hodiny v hrnci do trouby. Pak zahustím chlebem. Maso má pak stejnou chuť jako omáčka. Spousta lidí mi tuhle fintu potvrdila. Můžete vyzkoušet. Dobrou chuť.
Se zráním zvěřiny máte pravdu, ale mořidlo jsem nikdy nepoužíval. Občas někomu nevoní srnčí, jelení nebo zajíc. Stačí dát maso před pečením na 2 hodiny do obyčejného krabicáku (mléka) do ledničky, pak opláchnout a je to v pohodě. Jinak recepty na internetu a od známých kuchařů jsou dobré, ale zvěřinu vařím a peču úplně jinak. A je to úplně jiný levl. Dobrou chuť.
Pane Marek, podle fotografie jste mladší člověk. Píšete tady o strašných událostech a všichni s těmi, kdo byli zasažení povodní soucitime. Naučte se prosím ale rozlisovat delkové a plošné jednotky. Nelze přece města měřit na kilometry ale kilometry "čtvereční" !!!! Většina mladých redaktorů tady píše kraviny. Je to hodně smutné. Tak si to opravte.
Pane Strachu, vy nejste žádný vlastenec. Opět jako několik dalších českých režisérů točity "československé" filmy a seriály. Můžete mi prosím vysvětlit co vás k tomu vede ? V roce 1993 se od nás Slováci s velkým humbukem oddělili a osamostatnili. Je to suverénní cizí stát. Tak opravdu nechápu, proč se v českých seriálech mluví slovensky. Už mě to fakt nebaví. Jinak před cca 40 lety jsem na vojně neslyšel nic jiného než to, že jsem zasr....ty Čechůn. Tak se mi nedivte, že slovenštinu opravdu nemusím.
5
Sledujících
1
Sleduje
5
Sledujících
1
Sleduje
Jasně, pohladit hranatou tupou hlavicku, vyměnit pamprsku, utřít prdýlku a ještě před zhroucením pochválit. BRAVO!!!