undefined
Vyhledat
Osobní menu
Seznam.cz
Hlavní stránka

Vladimír Dušek

0
Sledujícich
0
Sleduje
Příspěvky6Příspěvky a odpovědi1 tis.Líbí se
  • Vladimír Dušek

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Vladimír Dušek
    Vladimír Dušek

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    komentoval
    Před 2 roky

    Byla to výborná chutˇovka. Mě nikdy nesmrděla.Byl to opravdu luxus. A co dnešní konzervy ? Ty bych jak se říká do huby nevzal.Dříve bylo vše poctivé a né nějaké přídavky a ve všem voda.

    STREAM.CZ
    Zázraky socialistické gastronomie: Ze smradlavé konzervy za 5 korun se stala luxusní pochoutka
    Nejdříve to byl ležák stojící pouhých 5 korun, který ale nikdo nechtěl. Když se konzerva s názvem Chatka (čti čatka) otevřela, linul se z ní, nebojíme se říct, odporný zápach. Ale ta chuť! Nezvyklá, leč vytříbená. Humří (tehdy se nesprávně zaměňoval krab a humr) chlebíčky pak byly v 50. letech luxusní ozdobou každého víkendového stolu.
  • Vladimír Dušek

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Vladimír Dušek
    Vladimír Dušek

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    komentoval
    Před 2 roky

    Dobrá propagace a hlavně řečeno vše.Ještě kde sehnat !

    STREAM.CZ
    Cucamelon: Drobná okurka, která nezná plíseň
    Cucamelon neboli mexická miniokurka je velmi chutná. Jak na její pěstování?
  • Vladimír Dušek

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Vladimír Dušek
    Vladimír Dušek

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    komentoval
    Před 3 roky

    Třeba v Makru a pod...

    STREAM.CZ
    Vydatná a chutná houbová omeleta s enoki
    Houbová omeleta s Enoki – Vydatná snídaně s delikátní houbou Flammulina velutipes.
  • Vladimír Dušek

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Vladimír Dušek
    Vladimír Dušek

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    komentoval
    Před 3 roky

    Chybí v něm ovoce-sušené švestky,třešně a dává se šlehačka. Nikdy kopr.Musí být hustý a decentně řízný.Tak ho znám já,vařený rusama.

    STREAM.CZ
    Boršč: Vydatná polévka z Ukrajiny
    Boršč je polévka, na kterou neexistuje jediný univerzální recept. Existuje hodně variant a v každé zemi a rodině se vaří jinak (Polsko, Ukrajina, Maďarsko atd...). Jsou ingredience které ale musí boršč obsahovat, ať už je odkudkoliv. Je to červená řepa, kořenová zelenina a silný masový vývar! Přeji Vám dobrou chuť, Brepta.

    1 odpověď

  • Vladimír Dušek

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Vladimír Dušek
    Vladimír Dušek

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    komentoval
    Před 3 roky

    Na mě až moc vodnaté,mám rád hustší.

    STREAM.CZ
    Pečené brambory v troubě
    Vařené brambory jsou nuda! Upečte je raději v troubě podle tohoto receptu. Výsledek poslouží jako chuťovka ke sledování televize, nebo jako příloha k pečenému masu a dalším jídlům. Náš tip: Brambory dochuťte libovolnými bylinkami. Suroviny brambory drcený kmín olej sůl Postup přípravy receptu Předehřejeme troubu na 130°C. Nakrájíme brambory na čtvrtky a dáme je plech. Přidáme drcený kmín, špetku soli a polijeme troškou oleje. Dáme do trouby na 20 minut.
  • Vladimír Dušek

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Vladimír Dušek
    Vladimír Dušek

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    komentoval
    Před 3 roky

    Zádný kecy,opravdu začínají.Také jsem v sobotu košík našel. Mimonsko.

    STREAM.CZ
    Za necelou půl hodinu Michal nasbíral plný koš hřibů dubových
    Sezóna hřibů dubových je v plném proudu. Sami jsme se o tom přesvědčili. Vyražte do listnatých lesů kde i vy narazíte na výstavní kusy.
  • Kariéra
  • •
  • Nápověda
  • •
  • O Seznamu
  • Ochrana údajů
  • •
  • Reklama
  • Smluvní podmínky
  • •
  • Vývojáři
Copyright © 1996–2025, Seznam.cz, a.s.