To by mohla být i pravda, potíž je v tom, že jde o zápas okresního formátu, kam by spíš klub měl fanoušky motivovat přijít a ne je odradit.
Bude záležet, v jaké formě Sparta 23.11. bude. Pokud budou do té doby všechno prohrávat, tak možná vyprodáno nebude. Ale pokud se výkony zvednou (zadaří se v LM) a Sparta se nějakým zaváháním Slavie vrátí zpátky do boje o ligový titul, nebojím se, že by se Epet aréna nevyprodala.
Je to škoda, ale nebudeme fňukat a uhrajeme to v dalších zápasech. Na té hře, co předváděli se dá stavět a s tím, co je potkalo s Holešem a Zimou před utkáním fakt super. Spartu bych taky nehaněl. Sice to na první pohled byla hrůza a galaktický rozdíl, ale zase férově je nutno říct, že tak tam dopadají skoro všichni. Slavia by na Manchester asi taky zkusila zatlačit, ale obávám se, že výsledkově bychom dopadli velmi podobně. Tak hlavně všichni hlavu vzhůru, neurážet se vzájemně a CZ fotbal jde nahoru.
Velice pěkně jste to napsal.
Konečně zastupuje Austrálii normální člověk. Kohdi potěšila i když zmínka o chilli, které mají silnější....ale to se dá unést.
S tím chilli je to svým způsobem pravda (i když to asi nebude v síle chilli, jako spíš v jeho použitém množství). Česká kuchyně a české žaludky nemají s chilli takovou (lety prověřovanou) zkušenost. To, co se u nás nazývá pikantní, je jinde normální, to co je jinde lehce pálivé, to je u nás hodně pálivé. A co je jinde pálivé, to by pro většinu Čechů bylo nepoživatelné (bez následných vegetativních poruch).
Chce to nějaký nový řetězec - štiku... aby bylo v maloobchodu s potravinami to pravé konkurenční prostředí. Pak by se zase ceny v obchodech dostaly trvale na hodnoty, které jsou nyní v letácích uvedené jako sleva (často se opakující sleva)
Aktuální stav všem prodejcům vyhovuje, všichni si drží svoje marže a všichni si přijdou na své. Toto trvá od covidu, kdy se logicky snížil prodej, propad objemu se musel kompenzovat zvýšením jednotkové marže. A řetězce zjistily, že když proti sobě nepůjdou, vydělají všichni. Je mnohem efektivnější prodávat menší objem s vyšší marží než větší objem s nižší marží (kvůli nákladům, odpisům atd.)
V článku se uvádí, že Billa slibuje nápravu... a když koukám teď do aktuálního letáku, tak už tam radši ani nejnižší cenu za posledních 30 dní neuvádí vůbec. Pokutám a zákazníkům se vysmívají. Jediné, co na ně platí, je bojkot. Možná, až tam lidi přestanou nakupovat, začnou se chovat podle platné legislativy a judikatur.
Pokud to Šulcíkovi vyjde do PL, tak to se Choras posere.
Šulc má oproti Chorému výhodu, že je o dost mladší (o 5 let), takže do TOP 5 evr. lig ještě může mít perspektivu. Chorý je na zenitu své kariéry, to by musel být hráč světového formátu, aby po něm ještě top týmy z Premier league sáhly... a ještě by dostal kratší smlouvu.
Ano, stačí vědět, kolik běžně stojí máslo, rohlík, mléko atd a pak porovnat cenu ve slevě. Nic těžkého. Oranžovou cedulku si může dát kdo chce-kam chce! 😀
Přesně, nemá smysl sledovat % slevu, ale výslednou cenu. Všichni chodíme nakupovat, víme, jak se ceny pohybují a zajímá nás, jakou výslednou cenu zaplatíme. I kdyby na štítku byla uvedená sleva 90 %, když bude výsledná cena vyšší než jindy/jinde, tak si to prostě nekoupím.
Já se zasmál, a jak tu mnozí tvrdí že Australana nemusí, mě třeba pobavil 🤣👍, páč nasraneho Australana z důvodu že nedostal flakotu masa ale vegeteransky jídlo je k popukani 😂😎, a u toho Geralda se mi líbila nefalšovaný strach z hub, i když si nejsem jistý ale zrovna žampion se používá i v australské kuchyni a určitě od USA, Evropu, Indii až po Asii je to klasická surovina, tak mě docela překvapil, takže dil pobavil 👍
V některých zemích se houby skoro nejedí, nevím jak v Brazílii. Co pro nás je notoricky známé a tipnul bych, že většině lidí tady to chutná, to je pro některé cizince třeba i první zkušenost. Takže v tomto dílu trochu chápu, že ne všichni byli z jídla nadšení.
Mě se moc líbí, že jste inovovali díly, tím, že jsou zde i komentáře kuchařů! Častokrát si říkám to samé co po chvilce ve střihu na ně oni řeknou, jsou to sympaťáci a rozhodně to díly pozvedlo!
Ještě by mohli občas udělat nějakou interakci... třeba, aby jim kuchaři někdy ručně-stručně vysvětlili, pokud bude ohledně jídla nějaká nejistota, obava nebo chatrně odůvodněná kritika.
Angličan překvapil, jak mu chutnalo. Palec nahoru. Úplně jiné chování než Australan (ten naopak nepřekvapil - v kontextu s předchozími díly a jeho krajany)
Svým způsobem se nedivím, že žampiony (houby) cizincům moc nejely. Na tak charakteristickou chuť si musí člověk zvykat od malička. I když jsme houbařský národ (jíme houby na všechny možné způsoby), ani tady v ČR nechutnají houby všem.
1
Sledujících
1
Sleduje
1
Sledujících
1
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
Nechte 1 placený kanál a kdo o obsah toho programu bude mít zájem, tak si za sledování zaplatí.
Možná pak konečně bude důraz na kvalitu a ne na kvantitu. Teprve pak bude motivace produkovat kvalitní pořady.
V dnešní době se natáčí tolik seriálů, tv filmů a pohádek... ale hodnocení diváků je (až na drobné výjimky) tristní. Prostě se zbytečně vyhazují peníze za něco, o co lidi možná ani nemají zájem. Něco se odvysílá jednou, propadne to a už se to v televizi neobjeví.