Nejsem z toho dvakrát odvázaný. V restauraci by ji měli před použitím vyhodit, když ji vaří skoro tři dny. Zahušťovat kůží ? Ztuhnutí zajišťuje hlavně vychlazení tekutiny. Když se zahřeje, protože tato polévka se podává teplá, je zase řidčí. Vzpomeňte si na zabíjačku. Takže zahušťování kůží není, podle mě, to nejšťastnější řešení.
Jak může někdo srovnávat tuto ochucenou bramborovou kejdu s klasickým bramborovýmn salátem. To asi neumí udělat pořádný bramborový salát. Jinak jako příloha nevypadá špatně, také bych si to dal. Ale opět tento kuchař nebo jak ho nazvat, použil srovnání s něčím, čemu moc nehoví ( tak jako vždy před tímto vařením. Jeho vláčné pohyby, příšerné používání příboru a zdržování kvůli reklamě, krájení, spíš uštipování knedlíků z prostředka talíře, je jeho doménou ).
Moc mrkve. Závěrečná barva omáčky tomu také napovídala. Jak se co krájí vím, nepotřebuji zdlouhavou ukázku. Jak zde někdo naznačil, že svíčková není omáčka,ale maso. Tak toto jsou pouze slova šťourala. Název svíčková se u nás běžně používá, ač jde o hovězí nebo vepřové maso ( šťoural by zase toto nazval vepřové na smetaně nebo vepřové na zelenině se smetanou. Tento název se většinou používá v hospodách a restauracích). Je však fakt, že svíčková se v každé rodině dělá skoro stejně, ale přesto chutná trochu jinak,. A tak to je s každým vařením. Akorát by měl být zachovám postup a použité ingredience.
Tento kluchař má vždy nadnesené a honosné názvy, ale potom je z toho paskvil. Chuťově se se svíčkovou nedá srovnat. Zde je použito na můj vkus moc mouky. Už jenm pro to, že na zbytku tuku orestuiji ještě cibuli, bych použil sádlo, které je chuťově lepší a je vhodnějkší pro další použití než olej. A ty knedlíky v závěru bych mu otřískal o hlavu. To je někde našel na zemi ?
Dlouhý článek o ničem a o nikom. Zde se nastiňuje oslava nějakého člověka, který se podílel na potopení České republiky, na její rozkradení, na vehnání českého národa do područí západních nenažranců, do chřtánu nenasytných národů po válce. Oslava jedince, jehož morální vlastnosti se snoubily s vlastnostmi opilce, lháře a podvodníka, který zneužil svoje postavení k navrácení zákonně zabavených majetků z důvodů kolaborace jeho rodiny s nacisty.atd. atd.Ptám se" " Koho zde chcete oslavovat ? " Vždyť i obyčejní lidé dneska vědí, kdo to byl a co způsobil.
Politici, kteří hanobí státní znak, nejsou hodni podáni ruky, ale opovržením. Černochová a Fiala jsou toho zářným příkladem. A ještě se tváří jako spasitelé Ukrajiny. Při tom jsou to obyčejní váleční štváči,kteří se nesnaží válečný konflikt zmírnit, ale zostřit.Ti Ukrajině nepomáhají, ale Ukrajinu zabíjejí.
Tenhle zachránce podporuje válečné běsnění na Ukrajině, místo toho, aby se zasazoval o mírové řešení konfliktu. Jenomže tento člověk nemá ánunk o tom, jak se rozpoutané válčení zastavuje vyjednáváním. Stačí, jak šaškózně zastupoval vládu a ČR v USA ( už jen to přijetí na letišti zástupcem ředitele letiště ).Jak nejmenovaný politik vyslovil : " Budu je podporovat do posledního Ukrajince ".
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Rád bych věděl, co je na tomto receptu nejlepší a originální. Nic takového nevidím. A musím souhlasit s jedním příspívajícím, že základ na omáčku byl, tak nějak, odbytý.