No, já nevím,ale když podleju restovanou cibuli vodou ( prý, když se přichytává ), tak ji už nerestuji, ale dusím. I když jenom chvilku, než se voda vypaří. Když chci mít cibulku tmavší, tak je potřeba se jí věnovat, potom se nebude přichytávat. Takto osmažená cibulka patří do výpeku. Přece se jí nebudu zbavovat. Jinak video zbytečně dlouhé. Vím, jak se krájí maso, jak se solí atd. Jinak jídlo může být dobré, to neříkám. Toto je spíš běžná, než luxusní omáčka.
Nejsem z toho dvakrát odvázaný. V restauraci by ji měli před použitím vyhodit, když ji vaří skoro tři dny. Zahušťovat kůží ? Ztuhnutí zajišťuje hlavně vychlazení tekutiny. Když se zahřeje, protože tato polévka se podává teplá, je zase řidčí. Vzpomeňte si na zabíjačku. Takže zahušťování kůží není, podle mě, to nejšťastnější řešení.
Jak může někdo srovnávat tuto ochucenou bramborovou kejdu s klasickým bramborovýmn salátem. To asi neumí udělat pořádný bramborový salát. Jinak jako příloha nevypadá špatně, také bych si to dal. Ale opět tento kuchař nebo jak ho nazvat, použil srovnání s něčím, čemu moc nehoví ( tak jako vždy před tímto vařením. Jeho vláčné pohyby, příšerné používání příboru a zdržování kvůli reklamě, krájení, spíš uštipování knedlíků z prostředka talíře, je jeho doménou ).
Moc mrkve. Závěrečná barva omáčky tomu také napovídala. Jak se co krájí vím, nepotřebuji zdlouhavou ukázku. Jak zde někdo naznačil, že svíčková není omáčka,ale maso. Tak toto jsou pouze slova šťourala. Název svíčková se u nás běžně používá, ač jde o hovězí nebo vepřové maso ( šťoural by zase toto nazval vepřové na smetaně nebo vepřové na zelenině se smetanou. Tento název se většinou používá v hospodách a restauracích). Je však fakt, že svíčková se v každé rodině dělá skoro stejně, ale přesto chutná trochu jinak,. A tak to je s každým vařením. Akorát by měl být zachovám postup a použité ingredience.
Tento kluchař má vždy nadnesené a honosné názvy, ale potom je z toho paskvil. Chuťově se se svíčkovou nedá srovnat. Zde je použito na můj vkus moc mouky. Už jenm pro to, že na zbytku tuku orestuiji ještě cibuli, bych použil sádlo, které je chuťově lepší a je vhodnějkší pro další použití než olej. A ty knedlíky v závěru bych mu otřískal o hlavu. To je někde našel na zemi ?
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Tento Australan překonal všechny nelidské vlastnosti při jídle.