Mistre, ja myslim, ze v tomto pripade neni treba zloutky slehat s cukrem, kdyz je stejne rozmichavate se smetanou. Staci je pouze rozslehat, aby byly tekute a vmichat do horke smetany, ve ktere se provari vanilkovy lusk s vymackanymi seminky a kousky citronove kury. Vse se napred zcedi. Karamel neni nutne pripravovat. Povrch creme se posype piskovym cukrem v tenke vrstve a zkaramelizuje flambovaci pistoli - jde to snadno. Nic ve zlem. Sleduji Vas a Vase postupy a zkusenost ocenuji! Preji vse dobre!
Ja myslim, ze bez tohoto videa by se vetsina lidi na zemekouli celkem bez potizi obesla. Jinak ty komentare me zvedaji ze zidle. Tak napriklad sunku krajenou neprekrajujene na kosticky, to lze pouze za predpokladu, ze by kosticka mela hranu cca 1 mm, ale na ctverecky. Zdrobneliny typu nasi slamicku zalijeme nasi smetankou a pak to cele dame do troubicky zapecankovat, jsou infantilni, rusive a hloupe, jakoz hodnoceni pokrmu, ktery je eno nuno. A samotny nazev jidla, studentska slama odkazuje vice na podestylku chleva, nez na jeho zlab. Takove jidlo bych si neobjednal ani ve vlaku na Brno.
6
Sledujících
0
Sleduje
6
Sledujících
0
Sleduje
V semenech pohanky je rutinu velmi malo. Jde o podobny omyl jako se zelezem ve spenatu. Rutin je v kvetech. Jinak v dalsich potravinach, treba v cernem rybizu apod.