Ve slušné restauraci vždy důvěřuji kuchaři a spoléhám na to, že to jídlo přede mnou přežilo fůra dalších strávníků. Jenže já se řídím zdravým rozumem.
Mimochodem, pracuji v nemocnici a koukám, co si dávají lékaři. To co je dobré, ale nezdravé, si dají úplně klidně, protože strava má být pestrá a jíst by se mělo vše. Ale můj kolega si nedá ani jednou za 10 let řízek, uzené a další "smrtelně jedovatá" jídla. Taky psychouš 🙁
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
Nějaký šutr se našel na jaře, dva měsíce policie zjišťovala, co to je, pak půl roku historikové zkoumali, zda je pravý nebo jen falzifikát. Zpráva byla zveřejněna měsíc poté, když se zjistila jeho historická cena 😄 😄