Proč by jsem si ho dávala bez úpravy? Pokud vynechám tatarak. Lidstvo má oheň několik tisíc let myslíte si že napřiklad před 50 000 lety si už maso lidé nedávali na oheň?
Viděla jste lva nebo tygra jist kosti ? Oni je ohlodavaji . Jestli hledáte výmluvy proč maso nejíst tak si je hledejte to je Vaše věc, ale já miluji maso jim ho ráda a popravdě skoro každý den . Dřív se zpracovávalo vše moje pra babička dokonce vařila slepičí mozek a nožičky a mě to nepřijde ok já by jsem to nemohla jist
Tím jsem chtěla poukázat na to, jak moc to je pro člověka přirozená věc. Kdyby to bylo tak přirozené jak říkáte, nemuseli BYCHOM s masem nic dál dělat. Jenže musíme.. A to značí co? Že na to náš organismus asi tak přizpůsobený nebude.
Člověk je všežravec měl by jist jak maso tak zeleninu . Organismus je tomu přizpůsoben a asi není zrovna zdravé vzdát se jak zeleniny nebo masa. Ale budiž každého volba.
Reklama mě nepohoršuje ,ale to prasátko je hrozne malinké z toho by se najedl snad jen jeden člověk. Já by jsem ho teda nepicla( neumím to ) ,ale kdyby mi ho někdo picl tak ho s chutí dám na rožen a sním 😁
Organismus je k tomu přizpůsoben, a proto musíme každý maso umýt, obrat, vykostit, vybrat šlachy a tepelně upravit... To dává smysl 😄 Nemluvím o tom, když si člověk dá 10 dkg tataráku.. Ale chtěla bych vás vidět jak si dáte klasickou porci masa bez jakékoliv úpravy.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Jako.. takový zklamání jsem nečekala. Paul měl poslední dvě kola ruce neustále u pasu, nekryl si obličej ale ránu ani tak nedostal žádnou. To mi trochu smrdí tím, že Tyson ten zápas pustil, nějak se mi nechce věřit, že o polovinu menší Paul by vydržel všech 8 kol.
3 odpovědi