Ukrajinský boršč od mistra kuchaře Valíčka z bývalého hotelu DnipropetrovskBoršč z Ukrajiny. Rozšířil se po celé evropě a v dnešní době se připravuje na stovky způsobů. Zaručený originální boršč zkrátka neexistuje. David Valíček o tom něco ví, protože působil jako školící kuchař pro gastronomii v Hotelu Viking (Dřívější Dnipropetrovsk). Podívejte se, jak připravoval boršč (Борщ) právě tam. Vyzkoušejte tento jednoduchý boršč z Ukrajiny! Dobrou chuť Vám přeje Brepta a David Valíček. Seznam použitých ingrediencí: Červená řepa 4 ks Mrkev 2 ks Petržel Cibule 2 ks Brambory 2 ks Hovězí žebra 800 g Bobkový list, nové koření Pepř a sůl Hlávkové zelí Česnek Olej Kopr Zakysaná smetana