Přátelé opravdu mi někteří z vás musejí psát na můj messenger, jak jsem trapný. Slova, jako styďte se, že jsem ubožák, podvodník, že jedu podle scénáře atd. Ptám se proč? Za co se mám stydět? Vaříme jak nejlépe to jde. Já jsem v kuchyni už 25 let, Mario asi o 4 roky méně. Všem bych vám rád řekl, v kuchyni to bývá daleko víc drsnější, je to o potu, slzách a i o vulgárních slovech. Ano, takto já se bavím v kuchyni pomalu každý den. 😧 hezký den vám všem přeji 🙂
P.S. Vás, co nás mate rádi, je samozřejmě víc 😅 děkujeme
Přátelé znova se vyjadřim. Scénář nemáme. Ráno navaříme, sednem před kameru a vyjadřujeme se. A to v den kdy máme mít volno. 🙂 Někdo z vás mi napsal, proč si hraju na pana Pohlreicha. Nehraju, v kuchyni je to skutečně o slzách a potu., není to romantická komedie o vaření😉 a kdo by chtěl vědět, jak se skutecně chovám ve svém volnu, má možnost se podívat na můj youtube kanál Zdenek Gleich a tam uvidí že zas takový rozdíl to není😀 doufám že mi Ivanna promine malou reklamu na mou osobu 😀 hezky den vám všem a zachovejte nám přizeň.
Nechápu proč jste tak zlý. Ať si každý dělá co chce. Já jsem si také založil youtube Chanel. Mam to pro zábavu, abych lidem ukázal ze život je uplně nekde jinde než sedět u počítače ( plno dětí hraje hry a přitom život je venku) a nebo se křizovat a klábosit v hospodě o tom jak je svět špatnej. Já na tom nevidím nic špatného. Jednou až budu starej tak budu vzpomínat. Co jsem zažil srandy. A jestli si tím kluci vydělávají, jsou to borci. Hezký den vám preji.
P.S. a vy Co jim to nepřejete, vyražte někam do přírody, bude vám hej
1
Sledujících
0
Sleduje
1
Sledujících
0
Sleduje
Tak přátelé a kamarádi. Abych vám popsal tento pokrm. Chléb si dělám sám. Sádlo mam z pečeného bůčku. Každý týden se peče asi 20 kg. Cibulku jsem nakrajel tak jak ji mám rád já. Tak mi to promiňte. Sůl I pepř jsem použil. Recept s hořčicí neznám.
Všem co mi občas napíšete ,, to se teda vytáhnete, to nemáte nic lepšího v restauraci k jídlu"? Máme, tento týden peču kolena, koprovka bude, nakládal jsem hermelín. Řezník mi přivezl hovězí kosti, takže bude pečený morek s bílo bagetou a to vám popisuji naše special menu, ještě máme stálé meníčko. Ale pořad je o tom jak NÁS vidí cizinci, ne o tom jak vidí cizinci restauraci. Děkuji
Už se opravdu teším na dovču 😀 všem vám přeji pěkný den.
2 odpovědi