Protože ne každý z nich bydlí hned za rohem. A když už se trmácí tu dálku, bylo by vhodné nabídnout něco trochu normálnějšího.
Chleba se sádlem byla staročeská klasika, dnes si to dává už málokdo. Mladí už vůbec ne, jsou z toho solidní jebáci.
Ale my je zveme do porad Jak nas vidi svet a ne do poradu jak vy vidite restauraci. 😉
Tak přátelé a kamarádi. Abych vám popsal tento pokrm. Chléb si dělám sám. Sádlo mam z pečeného bůčku. Každý týden se peče asi 20 kg. Cibulku jsem nakrajel tak jak ji mám rád já. Tak mi to promiňte. Sůl I pepř jsem použil. Recept s hořčicí neznám.
Všem co mi občas napíšete ,, to se teda vytáhnete, to nemáte nic lepšího v restauraci k jídlu"? Máme, tento týden peču kolena, koprovka bude, nakládal jsem hermelín. Řezník mi přivezl hovězí kosti, takže bude pečený morek s bílo bagetou a to vám popisuji naše special menu, ještě máme stálé meníčko. Ale pořad je o tom jak NÁS vidí cizinci, ne o tom jak vidí cizinci restauraci. Děkuji
Už se opravdu teším na dovču 😀 všem vám přeji pěkný den.
Podivné. Na seznamu je titule Chutná to jako sr*čky. Tady je titulek Český chleba se sádlem a cibulí okouzlil svět. Nakoenc jsou yvjádření bližší tomu seznamovému titulku. tedy s výjimkou jendé šílené ženské mluvící o nirváně, ale ta to zjevně hraje.
Tu scénu s tím gayem balícím Zdeňka sjem doufal, že trochu víc rozvedou.
Ale ale, je tam toho hodne vystrizene😀😀😀 ja mu rekl, ze ho naucim varit. Jsem slusne vychovany.
Děti chtějí něco pikantního, třeba s kečupem. Známý recept je ten můj osolený s hořčicí. Odstranili pikantnost. To by dětem nechutnalo, mně také ne. Cizincům také ne. Kuchaři to podstatné vynechali. Chyba!
Jako když osmažili bramborové placičky a posypali je mákem. Nazvali to škubánky (s mákem). Takový recept také neexistuje. Vymysleli něco nového a špatného.
Za chvíli by kuchař mohl měnit recept na svíčkovou. Jak by se vám líbilo, kdyby měnili písně, které zpíval Karel Gott?
😀 Ale ne😂
Divím se, že nikdo nezmínil to podstatné!
Je dětmi velmi oblíbené jednoduché jídlo. Chleba namažeme sádlem, osolíme, namažeme hořčicí a decentně posypeme nakrájenou cibulí. (Nedáváme kroužky – ty by spadly.) Kuchař odstranil veškerou pikantnost jídla. Proč?
Proc? 😀 prominte ale kuchar zna jenom chleba se sadlem a cibulkou a trochu sul. Horccice, to slysim poprve😉
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Dobrý den pane Zdeňku! Já za sebe a za své kolegy(co spolu klábosíme o Vašem pořadu) myslím, že vaříte a přípravujete jídla převelice dobře. Vy i Váš kolega Mário. Sleduji tento pořad již od úplného začátku a můžu směle říct že reakce některých cizinců na jídla co připravujete jsou absolutně neuvěřitelné. Hlavně toho kečupovýho blba. Proto Vám přeji hodně sil, nenechte se otrávit některými zdejšími přispěvateli, užijte si zaslouženou dovolenou, veselé vánoce a šťastný Nový a nový rok. To Všechno Vám přeje Marťa z Bechyně.
1 odpověď
1
Sledujících
0
Sleduje
1
Sledujících
0
Sleduje
Dekuji monohokrate, uziji si krasnou dovolenou v nasi prekrasne zemicce. To budou krasne vanoce 😍