Změna času žádné úspory nepřinesla, až když inkousti začali chodit do práce na 7 hodinu. Tam došlo k posunu ranní špičky o hodinu. Nebylo to tak razantní, jak by se dalo čekat. Pracoval jsem na rozvodně, tak jsem měl přehled o spotřebě v podniku...
Třeba v pátek po 18 hodině klesla spotřeba elektriky 60%!!!
Po 20 hodině už téměř vše prchlo domů, makali jen na NC.....
Jo hospodský, to je zvláštní sorta...
Čepují podmírák a ještě držkují, v hospodě 4-6 lidí a nelíbí se mu, že tam musí obsluhovat. Zásadně podmírák nedočepuje, to mi udělal už mockrát.
TAKŽE PODMÍRÁK SI ODNES, ZAPLATÍM A JDU! 🙁
Od té doby jsem tam nebyl, cca přes měsíc a půl ani se tam nechystám, ať mi políbí....
Přešel jsem na víno. 🙂
Pravda v pátek, chodím jinam s kamarádem, pivo dražší, to mi nevadí pokud je hospodský normální, rád zaplatím víc.
0
Sledujících
3
Sleduje
0
Sledujících
3
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
Wade ani nežádal kečup, ani BBQ omáčku? Asi nebyl ve formě....
Ale pokud si vzpomínám, tak otec vozil maso z Březhradu, také býčí koule pro kamaráda a já jsem ohrnoval nos, že to nebudu jíst!
No a sešel se rok s rokem, nebo jsem zmoudřel a po 50 letech jsem to okoštoval v jedné hospodě před Brnem.
Konečné resumé, když jedu okolo vždy se na ně stavím...