Tak si myslím, že to sádlo bylo poněkud řídké, takové sklovité. Pokud se dobře pamatuji, tak kdysi bylo hustší a ne tak sklovité jak je vidět.
Ale to je asi současným trendem něco levně vyrobit, vypěstovat.
Měl jsem před lety v Polsku na trhu chleba se sádlem a cibulí chleba z kulatého bochníku, zkrátka fantastická MŃAMKA.
To se tady snad už ani popřádné sádlo nedá sehnat, leda od známého sedláka.
Wade ani nežádal kečup, ani BBQ omáčku? Asi nebyl ve formě....
Ale pokud si vzpomínám, tak otec vozil maso z Březhradu, také býčí koule pro kamaráda a já jsem ohrnoval nos, že to nebudu jíst!
No a sešel se rok s rokem, nebo jsem zmoudřel a po 50 letech jsem to okoštoval v jedné hospodě před Brnem.
Konečné resumé, když jedu okolo vždy se na ně stavím...
Změna času žádné úspory nepřinesla, až když inkousti začali chodit do práce na 7 hodinu. Tam došlo k posunu ranní špičky o hodinu. Nebylo to tak razantní, jak by se dalo čekat. Pracoval jsem na rozvodně, tak jsem měl přehled o spotřebě v podniku...
Třeba v pátek po 18 hodině klesla spotřeba elektriky 60%!!!
Po 20 hodině už téměř vše prchlo domů, makali jen na NC.....
Jo hospodský, to je zvláštní sorta...
Čepují podmírák a ještě držkují, v hospodě 4-6 lidí a nelíbí se mu, že tam musí obsluhovat. Zásadně podmírák nedočepuje, to mi udělal už mockrát.
TAKŽE PODMÍRÁK SI ODNES, ZAPLATÍM A JDU! 🙁
Od té doby jsem tam nebyl, cca přes měsíc a půl ani se tam nechystám, ať mi políbí....
Přešel jsem na víno. 🙂
Pravda v pátek, chodím jinam s kamarádem, pivo dražší, to mi nevadí pokud je hospodský normální, rád zaplatím víc.
0
Sledujících
3
Sleduje
0
Sledujících
3
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
Ano je to potřeba, zrovna tam mě předjížděl kamion, jel jsem 52km podle tachometru, GPS ukazovalo 49km....
1 odpověď