Sledujících
Sleduje
Já sázím poslední roky bříškem dolu a česnek je pak mnohem více utaženejší, než když jsem sázel podpučím dolu. Je to vše o experimentování.
Já česnek sázím bříškem na sever a letos sem nevěřil vlastním očím jaká byla úroda.
V těch hospodá a restaurací by stačilo zavést jednoduchý systém co je zaveden v nemocnicích při vstupu. Přijde zákazník do restaurace, u vchodu se mu změří teplota a jde dál nebo dom. Jednoduché .
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Já sázím poslední roky bříškem dolu a česnek je pak mnohem více utaženejší, než když jsem sázel podpučím dolu. Je to vše o experimentování.
3 odpovědi
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Já česnek sázím bříškem na sever a letos sem nevěřil vlastním očím jaká byla úroda.
1 odpověď