Červená Voda
Před 1 rokem
Úklid proběhne v sobotu 15. dubna v 9 hodin. Každý pomocník si vybere místo, kam se vydá uklízet. Startovat se bude na stanovištích. V případě nepříznivého počasí můžete vyrazit i o den později.
✅ Kontaktní osoba: Zdeněk Brůna 603 291 161.
✅ Budete-li chtít se zapojit a nemůžete v sobotu přijít na stanoviště, tak si vyzvedněte pytle a rukavice, popřípadě nějaký kbelík (na sklo) u Zdeňka Brůny (Červená Voda č.p. 188) v pátek před akcí.✅ Po úklidu prosíme o nahlášení, kde se pytle s odpadem nachází. Budeme velmi rádi, když zašlete své fotky z úklidu.
Seznam stanovišť (lze navrhovat další místa nebo se hlásit na místa volná).
▪️ Roltechnik:  Zuzka Hegerová, Lukáš Heger.▪️ Nádraží ČD: Pavla O., Petr K.▪️ Vlaková zastávka pod rozhlednou: Zdeněk Brůna.▪️ Parkoviště pod kostelem:  Jitka Seidlová.▪️ MŠ Bílá Voda:  Marta Miková.▪️ Prodejna mix u Čermáka - kasárna ➡️ hledáme dobrovolníka.▪️ Márten ➡️ hledáme dobrovolníka.▪️ Dolní Orlice - hasičárna: Irena Ješinová.▪️ Mlýnický Dvůr - obchod: Zuzka Nešněrová.▪️Hospoda U Valentů: Iva Vacková.▪️ Šanov turistický přístřešek: Hanka a Pavel Švestkovi.▪️ Hospoda "U Lišků": L. Bílý, Eva Růčková.▪️ Červenovodské sedlo ➡️ hledáme dobrovolníka.
Další informace o akci naleznete zde: https://www.uklidmecesko.cz/event/37821/...