Dělá si z nás umělá inteligence srandu? V singlu Panda zpívá o zkáze lidstva
Před 2 měsíciPrvní český virtuální rapper přichází s dalším hitem Panda a trochu si z nás dělá srandu. Co mu na to řeknete? Pamatujte, že tohle je teprve začátek a my jedeme dál. McAiAiAi najdete na Spotify i Apple Music a sledovat ho můžete i na Instagramu.Pořádně hutná polévka s pestem, kterou nahradíte hlavní chod
Před 3 měsíciSoupe au pistou je hutná polévka která má původ v Itálii, ale nejoblíbenější je ve francouzském Provence. Má mnoho variací a někde do ní dávají i chleba nebo brambory, různé druhy sýrů, ořechy nebo i těstoviny. Prostě co je zrovna po ruce. Na naši variantu budete potřebovat: Na 6–8 porcí 1 mrkev 1 petržel 2 řapíky celeru 2 bobkové listy 80 g hrášku 1 cuketa (malá) 150 g fazolek 1 rajče 3 chřesty Olivový olej 1,5 l zeleninového vývaru 100 g pesto Sůl a pepř Recept na pesto najdete na mém instagramu @michalovo.jidloTak chytlavá, že ji nedostanete z hlavy. Poslechněte si skladbu od umělé inteligence
Před 3 měsíciMC AIAIAI byl vytvořen pomocí nejnovějších technologií umělé inteligence. Posouvá hranice toho, kde končí lidská a začíná strojová kreativita. MC AiAiAi skládá i zpívá. A tohle je jen začátek.Nepřekonatelná rychlovka: Zapečené vepřové plátky se zakysanou smetanou
Před 3 měsíciUrčitě znáte ty chvíle, kdy potřebujete udělat rychlé jídlo z jednoho hrnce. Tak tohle je přesně to jídlo! nejvíc času zabere oloupání a nastrouhání brambor, ale jinak je to rychlovka, co se uvaří v podstatě sama. Kdo chce, může si pod maso dát ještě třeba cibuli. A kdo by si chtěl trochu pohrát, může ji nejdříve osmahnout dozlatova a pak ji pod maso přidat. Na tento recept budete potřebovat: Na 4 porce 4 plátky vepřové pečeně 800 g brambor 250 g zakysané smetany 50 g hrubozrnné hořčice 50 g dijonské hořčice 150 g strouhaného sýru 50 ml olej Sůl a pepřDokonalá míchaná vajíčka 3x jinak
Před 4 měsíciTři způsoby, jak dělat míchaná vajíčka. Předem upozorňuji, že jsou to míchaná vajíčka, nikoliv vajíčka na cibulce nebo se slaninou – takže to, že tam tyhle ingredience nejsou, neznamená, že je to špatně. Nicméně když si je tam dáte, tak tam budou. Dejte mi vědět, jaké další způsoby děláte vy. Na recept budete potřebovat: Vejce Máslo SůlTakový tatarák jste ještě neměli! Recept michelinského šéfkuchaře
Před 4 měsíciTatarák je oblíbená klasika a dělá se mnoha způsoby. Hlavně dochucení je různé. Žádný univerzální recept neexistuje a hodně záleží i na tom, v jaké zemi si ho dáváte. Někde vám do něj přidají i koňak nebo třeba kapary a ančovičky. Co budete potřebovat na tatarák Sváti Hemmera z restaurace Grand Cru: 250 g hovězí svíčkové 30 g Parmigiano Reggiano pažitka sůl a pepř 1 PL Worcesteru trocha citrónové šťávy 1 PL extra virgin olivového oleje 1 PL olivového olejeLehký a lahodný moučník do veder. Zn.: Snadný na přípravu
Před 4 měsíciJednoduchý recept, na který nepotřebujete ani mnoho ingrediencí a dokonce ani kuchařských zkušeností. Zvládne ho opravdu každý. Na 4–6 porcí budete potřebovat: 230 g kondenzované mléko 230 g smetana 30% 290 g bílý jogurt vanilka špetka soliVyzkoušejte bramborák, který neznáte. Chutná skvěle a pěkně křupe
Před 4 měsíciPakora je v oblasti Indie, Pákistánu, Nepálu či Bangladéše velmi populární. Svého druhu bramborovou placku, hrudku, smaženku, rösti najdeme v mnoha podobách na mnoha místech planety. U nás jí říkáme bramborák. Pakora pochopitelně není v pravém slova smyslu bramborák, ale je to tomu asi nejblíže. Co budete na tento recept potřebovat: 1 ks velká brambora 1 ks lilek 1 ks cibule 4 stroužky česneku mletá paprika sušená majoránka mleté chilli nasekaná listová petržel 3 polévkové lžíce hladké mouky 1 polévková lžíce žitné mouky 2 ks vejce sůl a pepř olej na smaženíTajný recept šéfkuchaře luxusní restaurace na tradiční českou polévku
Před 5 měsíciJihočeská kulajda je naprostá klasika. A nejen to! Dokonce patří mezi to málo jídel, které mají opravdu původ v Česku. Šéfkuchař restaurace Grand Cru Svatopluk Hemmer pro vás připravil tento recept, který opravdu stojí za vyzkoušení - dělá se trochu jinak než jak ji znáte, ale ta chuť je opravdu jedinečná! Na 4 porce budete potřebovat: 1 velká cibule 1 ks menší mrkev 1 ks menší kořenová petržel 3 ks stroužky česneku čajová lžička celého kmínu 50 g namočené sušené houby 200 g nakládaný kopr 1 polévková lžíce hladké mouky 50 g másla 800 ml zeleninového vývaru 200 ml smetany 200 ml mléka 1 lžíce octa Sůl, pepř 4 ks vařené vejce 200 g uvařený brambor nakrájený na kostky 200 g čerstvých hub dle sezóny čerstvý kopr na ozdobuBez toho se večer u TV neobejdete. Výborná sýrová pochoutka k nachos nebo chipsům
Před 5 měsíciTenhle dip je klasika. A jak na večírek tak i ke koukaní na bednu je ideální. Kdo má rád hodně pálivé přidá hodně chilli. Kdo pálivé nerad tak ať si ho tam nedává. Na tento recept budete potřebovat: 30 g máslo 30 g mouka 300 ml mléko 200 g cheddar Sůl Chilli Pro internetové chytrolíny: Prosím o nějaké zábavné komentáře a nejlépe bez toho, aby jste video viděli a recept vyzkoušeli. Moje oblíbené jsou: "Proč to není z eidamu?" "Kejda!" "Proč radši neuděláte něco českýho." Pro více receptů sledujte můj instagramový účet @michalovo.jidloAmerický guláš: Pochoutka z USA vyzvala k souboji českou klasiku
Před 5 měsíciAmerický guláš není úplně guláš, ale jmenuje se guláš. Je to dobrý recept z jednoho hrnce, takže je to vlastně rychlovka. Na tento recept budete potřebovat: 500 g mleté hovězí maso 1 ks cibule 1 ks stroužek česneku 2 ks paprika 2 ks bobkový list 1 lžíce paprika 1 lžíce bazalka 1 lžíce tymián 2 lžíce sójová omáčka 250 ml červené víno 300 ml voda 400 g nakládaná rajčata 300 g rajčatového pyré Olej Sůl Pro internetové chytrolíny: Prosím o nějaké zábavné komentáře a nejlépe bez toho, abyste video viděli a recept vyzkoušeli. Moje oblíbené jsou: "To není guláš." "Proč propagujete Američany?" "Proč radši neuděláte něco českýho." Pro více receptů sledujte můj instagramový účet @michalovo.jidloVytuněná bramborová kaše. Stačí jedna ingredience navíc a budete chtít ještě
Před 5 měsíciBramborová kaše se sýrem je klasický francouzský recept. Originální název je Pommes Aligot nebo jen prostě Aligot. Chutná klasika, která se v našich domácnostech moc nedělá, a přitom v Česku se sýr dává snad i do bábovky. Na tento recept budete potřebovat: 1 kg brambory varný typ C 2 ks stroužek česneku 100 g máslo 100 ml smetana 250 g mozzarella 250 g gruyère Sůl Pro internetové chytrolíny: Prosím o nějaké zábavné komentáře a nejlépe bez toho, abyste video viděli a recept vyzkoušeli. Moje oblíbené jsou: "Co to je za lepidlo?" "Fuj, to bych nežral." "Takhle prznit kaši." "Proč radši neuděláte něco českýho." Pro více receptů sledujte můj instagramový účet @michalovo.jidloMíchaná vejce z Turecka: Zpestřete si svoji snídani!
Před 6 měsíciTurecká míchaná vejce, neboli Menemen, jsou vynikající nejen k snídani, ale klidně i jako oběd. Recept, který vám ukazuji je taková základní varianta, ale existuje mnoho variací. V podstatě co rodina, to trochu jiný recept. Základní ingredience jsou stejné, ale odlišuje se koření, bylinky a jejich poměry v receptuře. Na tento recept budete potřebovat: 4 ks vejce 1 ks čerstvá paprika 1 ks cibule 1 lžíce oregáno Čerstvá petrželka 100 g feta sýr Sůl, pepř Olivový olej Pro internetové chytrolíny: Prosím o nějaké zábavné komentáře a nejlépe bez toho, abyste video viděli a recept vyzkoušeli. Moje oblíbené jsou: "Tohle nejsou míchačky!" "V Turecku jsme byli na dovolený a tohle tam nedělali/dělali jinak." "Proč radši neuděláte něco českýho." Pro více receptů sledujte můj instagramový účet @michalovo.jidloGrilovaná krkovice s pestem z ředkvičkových listů a jarní bramborový salát s křepelčími vajíčky
Před 2 rokyInspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě, kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.Šťavnaté a s křupavou kůrčičkou: Zkuste kuře s nádivkou a pečenými ředkvičkami
Před 2 rokyInspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě, kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.Špenátovo-sýrové knedlíčky jsou originální přílohou třeba ke krůtímu masu
Před 2 rokyInspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě, kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.Domácí sekaná v domácí housce. Jednoduchý recept pro všechny
Před 2 rokyInspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.Jitrnice s lepenicí je recept, který zvládne opravdu každý.
Před 2 rokyInspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.Jaké druhy nožů se používají v kuchyni nejčastěji?
Před 2 rokyJaké nože používat v kuchyni? Sous chef restaurace The Eatery Jiří Husák vám ukáže jak na to! Sledujte naše sociální sítě @bozi.jidlo.Pstruh s celerem a jablky je jedinečná kombinace, kterou musíte vyzkoušet
Před 2 rokyInspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.Jak nakrájet zeleninu? Batonnet, julienne nebo brunoise zvládnete i vy!
Před 2 rokyJak nakrájet zeleninu? Sous chef restaurace The Eatery Jiří Husák vám ukáže jak na to! Sledujte naše sociální sítě @bozi.jidlo.Zelníky jsou skvělé samotné, se salátem i jako příloha. Vyzkoušejte je
Před 2 rokyInspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.Vepřová klobáska s bramborem a zelím. Jednoduché a fantasticky dobré jídlo
Před 2 rokyInspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.Polévka z uzených žeber s kapustou rozhodně zahřeje! Vyzkoušejte tento skvělý recept
Před 2 rokyInspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.Pajfálský knedlík jako od babičky. Vyzkoušejte ho třeba s hovězím na víně
Před 2 rokyInspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.Vepřová pečeně s bramborami, houbami, mrkví, tymiánem a omáčkou z pečeného česneku
Před 2 rokyInspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo. Vepřová pečeně s bramborami, houbami, mrkví, tymiánem a omáčkou z pečeného česneku.Vyzkoušejte kuře trochu jinak. Plněné červeným zelím s bramborovými plackami
Před 2 rokyInspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo. Kuře plněné červeným zelím s bramborovými plackami.Židovská babka je pečivo s náplní, které se hodí nejen k mrkvové polévce
Před 2 rokyInspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo. Mrkvová polévka s koriandrovou babkou.Pstruh bez kostí? Máme důkaz! Podívejte se na něj
Před 2 rokyJak vyfiletovat pstruha? Sous chef restaurace The Eatery Jiří Husák vám ukáže jak na to! Sledujte naše sociální sítě @bozi.jidlo.Vánoční šunka s marinádou a jablečný salát s vlašskými ořechy. Vyzkoušejte tento Vánoční recept
Před 2 rokyVánoční šunka s marinádou a jablečný salát s vlašskými ořechy. Inspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.Fantasticky voňavý pečený bůček s netradičním kořením. To musíte vyzkoušet!
Před 2 rokyFantasticky voňavý pečený bůček s netradičním kořením. Michal Deus a šéfkuchař restaurace PRU58 Štěpán Návrat vám ukáží jak na to. Neznámých ingrediencí se rozhodně nebojte, všechny se dají snadno pořídit. Užijte si další boží jídlo a sledujte nás na našich sociálních sítích! @bozi.jidloJak skladovat bylinky, aby zůstaly čerstvé? Máme pro vás radu!
Před 2 rokyJak skladovat bylinky, aby zůstaly čerstvé? Sous chef restaurace The Eatery Jiří Husák vám ukáže jak na to!Hovězí steak s kroupami musíte vyzkoušet! Recept na jedinečnou kombinaci chutí
Před 2 rokyHovězí flank steak se zeleninou a kroupami. Inspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.Lehká a nebesky nadýchaná omeleta? Jde udělat velmi jednoduše!
Před 2 rokyNadýchaná omeleta s žloutkovou miso omáčkou. Michal Deus a šéfkuchař restaurace PRU58 Štěpán Návrat vám ukáží jak na to. Neznámých ingrediencí se rozhodně nebojte, všechny se dají snadno pořídit. Užijte si další boží jídlo a sledujte nás na našich sociálních sítích! @bozi.jidloJak na domácí karamel. Vychytávka od kuchaře
Před 2 rokyJak udělat karamel? Sous chef restaurace The Eatery Jiří Husák vám ukáže jak na to!Kachní ragú s bílým vínem a kaší
Před 2 rokyKachní ragú s bílým vínem a kaší s kapustou. Inspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.Smažené kuřecí kousky s pikantní majonézou
Před 2 rokyKuřecí wasabi tempura s wasabi majonézou je skvělá pikantní pochoutka. Michal Deus a šéfkuchař restaurace PRU58 Štěpán Návrat vám ukáží jak na to. Neznámých ingrediencí se rozhodně nebojte, všechny se dají snadno pořídit. Užijte si další boží jídlo a sledujte nás na našich sociálních sítích! @bozi.jidloJak vykostit kapra? Vychytávka, která se bude na Vánoce hodit
Před 2 rokyJak vykostit kapra? Sous chef restaurace The Eatery Jiří Husák vám ukáže jak na to!Šumavský báč je skvělá příloha! Vyzkoušejte ho s hovězím a šípkovou omáčkou.
Před 2 rokyŠumavský báč je skvělá příloha! Vyzkoušejte ho s hovězím a šípkovou omáčkou. Podzimní inspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.Pečený hemenex je jednoduchá klasická snídaně
Před 2 rokyPečený hemenex je skvělou snídaní pro všechny, i pro ty, kteří mají fyzicky náročnou práci. V tomto díle pořadu se opět vydáme za dobrým jídlem do Cementárny Prachovice, kde vám v kuchyni Luboše Lesáka ukážeme další recept. Hostem pořadu je také nutriční specialista Pavel Suchánek.Umíte správně nakrájet cibuli? Podivejte se jak na to!
Před 2 rokyJak nakrájet cibuli? Sous chef restaurace The Eatery Jiří Husák vám ukáže jak na to!Vepřová kotleta s omáčkou z jablek
Před 2 rokyVepřová kotleta se skvělou ciderovou omáčkou, kdoulemi a šalvějí. Inspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě, kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.Pstruh na kmíně. Obědová rychlovka i pro ty, kteří mají fyzicky náročnou práci
Před 2 rokyPstruh na kmíně s pečenou kořenovou zeleninou je skvělým jídlem pro všechny, i pro ty, kteří mají fyzicky náročnou práci. V tomto díle pořadu se opět vydáme za dobrým jídlem do Cementárny Prachovice, kde vám v kuchyni Luboše Lesáka ukážeme další recept. Hostem pořadu je také nutriční specialista Pavel Suchánek.Jak oloupat ananas
Před 2 rokyJak oloupat ananas? Sous chef restaurace The Eatery Jiří Husák vám ukáže jak na to!Domácí tagliatelle s kančím ragú a jalovcem
Před 2 rokyDomácí těstoviny a fantastické ragů ze zvěřiny. Podzimní inspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidlo.Vyzkoušejte netradiční přílohu ke kuřeti! Tarhoňa je snadná na přípravu a skvěle chutná
Před 2 rokyKuře s tarhoňou je skvělým jídlem pro všechny, i pro ty, kteří mají fyzicky náročnou práci. V tomto díle pořadu se opět vydáme za dobrým jídlem do Cementárny Prachovice kde vám v kuchyni Luboše Lesáka ukážeme další recept. Hostem pořadu je také nutriční specialista Pavel Suchánek.Vyzkoušejte jelení steak s dýňovým pyré. Zvěřina a dýně jsou skvělá kombinace
Před 2 rokySkvělá kombinace jeleního masa s dýňovým pyré a aroniovou omáčkou. Podzimní inspiraci pro váš stůl přináší Agáta Charvátová. Sledujte naše sociální sítě kde najdete i všechny recepty z pořadu! @agatacharvatova a @bozi.jidloPečený karbanátek je skvělé a vydatné jídlo. Vyzkoušejte ho
Před 2 rokyŠéfkuchař Luboš Lesák vám v pořadu Michala Deuse ukáže skvělou alternativu ke klasickému receptu. Pečený čočkový karbanátek je vydatným jídlem pro všechny, i pro ty, kteří mají fyzicky náročnou práci. V tomto díle pořadu se vydáme za dobrým jídlem do Cementárny Prachovice. Hostem pořadu je také nutriční specialista Pavel Suchánek.Jak správně uvařit vejce
Před 2 rokyUvařit vajíčka není nic složitého, ale chce to vychytat ten správný čas kdy je vyndat z vody ven. Sous chef restaurace The Eatery Jiří Husák vám ukáže jak na to!Klobása s grilovaným jablkem
Před 3 rokySalsiccia s křenem, pečeným jablkem a čočkovým salátem je recept sice jednoduchý, ale dokonalý. Kombinace čočky s jablky a vepřovou klobásou je neodolatelná. Recept vám v pořadu Michala Deuse ukáže šéfkuchař restaurace Zas a Znova Petr Hajný.Hovězí steak na grilu s jednoduchou chimichurri omáčkou
Před 3 rokyTeres major steak s argentinskou chimichurri omáčkou je snadný recept z fantastického kusu masa. Šéfkuchař Petr Hajný z restaurace Zas a Znova vám ukáže jak na to v pořadu Michala Deuse.Chutná vychytávka na grilu, která z vás uděla opravdového mistra! Grilovaný salát!
Před 3 rokySalát z grilované mrkve a pomerančů s granátovým jablkem, koriandrem a červenou cibulí je opravdová lahůdka, kterou nejen potěšíte všechny vegetariány, ale hodí se i jako příloha k masu. Recept vám v pořadu Michala Deuse ukáže šéfkuchař restaurace Zas a Znova Petr Hajný.Grilování s šéfkuchařem. Krkovice s pečenou cibulí a česnekem na grilu
Před 3 rokyKrkovice je nejoblíbenější maso na grilování. S pečenou cibulí a česnekem se stane naprostou delikatesou. Dalším hostem pořadu Michala Deuse je šéfkuchař Petr Hajný a ukáže vám jednoduché, ale neskutečně dobré recepty na grilu.Asijský guláš! Podívejte se na recept na nefalšovanou asijskou pochoutku
Před 3 rokyKari není guláš v pravém slova smyslu, ale tak jak ho v Thajsku konzumují, šel by k němu lehce přirovnat. Šéfkuchař Štěpán Návrat vám ukáže dvě varianty přípravy - složitou od základu a jednoduchou z pasty, kterou lze snadno koupit.Sushi si hravě zvládnete připravit i doma! Podívejte se na recept
Před 3 rokySushi je asi nejznámější japonské jídlo. Šéfkuchař Štěpán Návrat vám v pořadu Michala Deuse ukáže, jak na to. Neznámých ingrediencí se rozhodně nebojte, všechny se dají snadno pořídit. Octovou zálivku na sushi rýži si také můžete koupit připravenou hotovou takže ani ochucení se bát nemusíte.Řízek jak ho neznáte! Podívejte se jak ho připravit jinak
Před 3 rokyŘízek je klasika, ale i ta se dá udělat jiným a zajímavým způsobem. Šéfkuchař Štěpán Návrat vám ukáže jak může japonský způsob marinování masa udělat z obyčejného řízku neobyčejnou delikatesu.Polévka jako z asijského bistra. Jednoduchý recept, který zvládnete i doma
Před 3 rokyHot & Sour polévka, kterou z náme z asijských bister, jde připravit různými způsoby. Michal Deus a šéfkuchař Štěpán Návrat vám ukáží ten složitější. Jednoduše lze tento recept udělat s hotovou pastou, která se dá i běžně koupit. Užijte si další boží jídlo!Vyzkoušejte smaženou rýži s hráškem. Rychlovka, kterou zvládne každý!
Před 3 rokySmažená rýže s hráškem a tofu je klasika a rychlovka v jednom. V dalším díle pořadu vám recept ukáže Michal Deus společně s herečkou Bárou Jánovou.Geniálně jednoduchý recept na chřest. Se strouhankou a vajíčkem
Před 3 rokyZelený chřest s opečenou strouhankou, hořčicovým dresinkem a pošírovaným vejcem. Snadnou a vynikající úpravu této skvělé jarní zeleniny ve vašem oblíbeném pořadu připravuje Michal Deus společně s herečkou Bárou Jánovou.Recept na bramborovou kaši z pečených brambor. Jednou zkusíte a už nikdy nebudete chtít jinou!
Před 3 rokyDnes si uděláme bramborovou kaši, ovšem nebude se jednat o tradiční způsob přípravy. Podívejte se na to, jak si lze jednoduchý recept ozvláštnit. Společně s Michalem Deusem ji v dalším díle vašeho oblíbeného pořadu uvaří herečka Bára Jánová.