Největší burger, jaký jste kdy viděli. Zkusíme ho sníst do patnácti minut
Před 10 měsíciV dnešní epizodě MAD BBQ RODEO se pokusíme sníst mega burger a překonat tak světový rekord z USA!Výzva: Kuchaři vaří čtyři nejpálivější jídla na světě podle umělé inteligence
Před 10 měsíciV historicky prvním díle MAD BBQ RODEO uvaříme čtyři nejpálivější jídla na světě!!!! V této výzvě uvaří kuchaři čtyři nejpálivější jídla, která vybrala umělá inteligence. Jeden z nich navíc vyhraje 10 000 KČ. Můžete se těšit na nejpálivější žebírka na světě od ŠUPIHO - majitele restaurace. Na kovbojské chilli od MAD BBQ. Na ultra pálivé nudle od výrobce nejlepších chilli olejů ve střední Evropě - Bauese. A na legendární Sečuánský steak od Petry Vindyšové. Finalistky soutěže MASTERCHEF...Pomalu grilované koleno, na kterém se jemné masíčko rozpadá a odlupuje od kosti
Před 11 měsíciV dnešním videu si ugrilujeme koleno v keramickém grilu s vlastním grilovacím rubem (podrobný recept ve videu) a omáčkou ze sherry! Jedinečné spojení přináší úplně nový zážitek z tradičního českého pokrmu, který prostě miluje každý! Ručím ti za to, že až ho vyzkoušíš budeš ho milovat! A zároveň tím uděláš na své grilovací párty obrovskou parádu. Tak se pojď podívat na grilované koleno tak trochu jinak! Za nás se jedná o jedno z nejlepších kolen, jaké jsme kdy jedli.Luxusní pikantní burger s vůní choriza a spálenou paprikou, který by hrdě obstál v „Mekáči“
Před 1 rokemMůj Maestro burger pro Mekáč. Vezmou ho ode mě?Lahodný burger se slaninou, arašídovým máslem a rybízovou marmeládou ve vás rozezní rock 'n' roll
Před 1 rokemSpeciální burger pro Elvise Presleyho! To je King Burger od legendárního DJ BBQ. Toto léto se můžete těšit na speciální sérii inspirovanou tímto britským youtuberem, který naopak inspiroval mě, abych si založil youtube kanál. Takže po dlouhé době vás čekají extrémně „crazy“ videa! A pokud vládnete angličtinou mrkněte se na originál na kanále DJ BBQ.Recept na 4 klasické tapas pinchos. Udělejte si doma španělskou atmosféru
Před 1 rokemHledáte inspiraci na letní jídlo? Zkuste tapas pinchos! K tomu dobré víno a budete jako na dovolené! #tapas #spanelsko #domaRecept na Přemkův burger z „Mekáče“. Pořádně a lépe
Před 1 rokemKovbojové a kovbojky, asi jste si všimli, že společnost McDonalds uvedla na trh novinku od Přemka Forejta. Jak už to tak bývá, tak se internet rozdělil na dvě poloviny. Na ty, co burger automaticky hejtují. A pak na ty, co si ho zamilovali. My jsme někde v půlce. Přemek navrhl super burger, ale ten z „Mekáče“ je limitovaný přípravou z polotovarů ve FASTFOODU. Tak jsme se rozhodli, že vám natočíme recept, jak si ho udělat tak, jako kdyby vám ho doma připravil přímo kuchař a porotce Masterchefa - Přemek Forejt. Je to jednoduché a uvidíte, že to na vaší grilovačce udělá velkou parádu!Připravte si jídlo, které bude hitem letních grilovaček
Před 1 rokemKovbojové a kovbojky, v dnešním receptu si připravíme jednoduchý grilovaný recept, který ale udělá velkou parádu na každé rodinné grilovačce. Jednoduchý, ale extrémně dobrý!Zahajte grilovací sezónu s grilovacím salátem šéfkuchaře Radka Jakubce
Před 1 rokemŠéfkuchař Radek Jakubec nás kdysi naučil grilovací salát, který se hodí ke každé grilovačce. Protože nás bohužel Radek před měsícem opustil navždy, rozhodli jsme se v tomto díle na něj zavzpomínat.Uvařte si „staré hadry“ aneb kubánské národní jídlo se specifickým názvem
Před 1 rokemPřeklad je trochu děsivý, ale faktem zůstává, že „ropa vieja“ aneb „staré hadry“ jsou výborné kubánské jídlo, které vám udělá radost.Nejlepší jednohubky k hokeji a filmům: Flautas aneb mexické Hořické trubičky
Před 1 rokemAhoj kovbojové a kovbojky, dnes si připravíme jídlo, které ocení každý mlsoun k „tévé“. Až budete sledovat hokej můžete to mlsat ve velkém. A přitom křičet gól až vám to bude lítat z huby! Flautas! Dobrou chuť!Národní venezuelské jídlo potěší jednoduchostí a skvělou chutí
Před 1 rokemv dnešní epizodě si připravíme národní venezuelský streetfood arepas. Jedná se o výborné a jednoduché jídlo, které ti udělá radost nejen samotnému, ale klidně i na párty.Masíčko pečené na ohni v ananasu, které je vykoupané v luxusní marinádě
Před 1 rokemAhoj kovbojové a kovbojky, dnes si připravíme taco al pastor, což je zdánlivě takový mexický kebab (gyros). Je to ale mnohem lepší, mnohem víc exotický a prostě to provází nádherný rituál přípravy!„Výborná houbová dršťkovka na ohni. Připravte si „apokalyptickou“ polévku“
Před 1 rokemUvaříme si specialitu z Clickera, kterého možná znáte ze hry nebo seriálu The Last of Us. A nemyslete si, že my Češi - národ houbařů - necháme ty zombíky plný hub ležet ladem!Extrémně smradlavá klobása, ve které je všechno, co milujeme: Syrečky a pivo
Před 1 rokemAhoj kovbojové a kovbojky, v dnešním díle si připravíme jedny z mých nejoblíbenějších klobás. Spojení piva a syrečků vytvoří smrtelné kombo, které sice voní na celou vesnici, ale na druhou stranu chutná božsky!Nejpálivější klobásy na světě, které by sežehly i samotné peklo
Před 1 rokemAhoj kovbojové a kovbojky, v dnešním díle udělám radost všem, kteří se rozhodli ve svém životě pojídat oheň. Do udírny dáme ultimátní klobásy, které pálí dvakrát a udělají radost všem, kteří se nebojí vstoupit do pekel! Upozornění - toto opravdu nejsou pikantní klobásy. Tyhle skutečně pálí!Luxusní kombinace: Domácí klobásy z pečeného lilku s mákem a pepřem
Před 1 rokemŠílená kombinace, která na první pohled může odpuzovat. Po vyuzení vám ale vzniknou nádherné a výrazné klobásy, které se úžasně pojí s červeným vínem. I tento typ klobás jsem připravil pro šéfkuchaře Radka Kašpárka a ocenil je jako velmi odvážné a chutné. Tak co? Budete mít odvahu je vyzkoušet?Domácí vyuzené klobásky ze spálených paprik
Před 1 rokemAhoj kovbojové a kovbojky, spojení ohně a kouře funguje absolutně skvěle. Vyzkoušejte paprikové klobásy, kde část koření nahradíte paprikovou pastou vyrobenou z pečených (spálených) paprik v ohni. Krásné kouřové aroma z udírny vám tak doprovodí náramný „kick“ v podobě chuti pečených paprik přímo v klobáse. Uvidíte, že lepší paprikovou klobásu jste ještě nejedli. Tuto klobásu jsem vymyslel, když mě oslovil šéfkuchař a majitel michelinské restaurace Field - Radek Kašpárek. Chtěl po mně, abych spojil věci a techniky vaření, které miluji. Nepřemýšlel jsem vůbec dlouho, protože pro mě bylo absolutně jasné, že to musí být spojení masné výroby a vaření na ohni. Radek Kašpárek mi po ochutnání řekl, že to bylo skvělé spojení a že mu chutnalo. Je to krásná pochvala, které si moc vážím. Právě proto jsem se rozhodl se s vámi o recept podělit.Švestkové bramborové knedlíčky sypané strouhankou a mákem, jak je měl rád i T. G. Masaryk
Před 1 rokemAhoj kovbojové a kovbojky, vítám vás v letošním roce. A protože se nám blíží první kolo prezidentských voleb, neváhal jsem a oslovil jsem pár prezidentských kandidátů, abych zjistil, co vlastně mají rádi k jídlu. Ale ani jeden z nich mi neodepsal. A jak se říká: přes jídlo poznáš člověka. Nicméně já se nevzdávám a naštěstí mám strejdu „Googla“, který mi poradil, že jeden z největších našich prezidentů miloval švestkové knedlíky sypané mákem. Tak jsem společně s Krtkem uvařil právě tuhle dobrotu. A vzkaz pro nového prezidenta? Jezte, protože jídlo lidi spojuje!Tradiční ovar nesmí na Silvestra chybět!
Před 1 rokemV této epizodě si uvaříme ovar, protože bez něj by to nebyl ten pravý český silvestr!Připravte si legendární recept vepřové na smetaně z Pelíšků
Před 1 rokemV dnešní epizodě připravím vánoční recept podle filmu Pelíšky. Přeji vám krásné Vánoce a hlavně dobrou chuť!Nejlepší vyprošťovák, který si rádi dopřejete i bez kocoviny. Lahodná polévka Pho Bo
Před 1 rokemNejlepší vyprošťovák a nejlepší vývar na světě - i tak by se dalo shrnout Pho Bo.Připravte si předchůdce našeho guláše - maďarský perkelt z krůtího masa
Před 1 rokemNěkdy prostě člověk potřebuje rychlé jídlo. Maďarský perkelt je předchůdcem českého guláše a v krůtí variantě se jedná o extrémně chutné a rychle jídlo. Pokud hledáte rychlý oběd, pak neváhejte a připravte si ho!Recept na kančí se šípkovou omáčkou jako z filmu Slavnosti sněženek
Před 1 rokemV dnešním druhém díle kančího speciálu si udělám šípkovou omáčku s kančí plecí. Na konci vám také zodpovím, která úprava je dle mého názoru lepší.Kančí masíčko se zelím a poctivým domácím špekovým knedlíkem
Před 1 rokemV dnešním díle si připravíme legendární pokrm z mého nejoblíbenějšího filmu Slavnosti sněženek. V prvním díle připravím venku na grilu kančí se zelím a špekovým knedlíkem.Připravte si klasiku netradičně: Svatomartinská kachna se zelím a karlovarským knedlíkem na grilu
Před 1 rokemSvatý Martin na bílém koni se blíží a doprovází ho husí kejhání. Já jsem si letos na grilu místo husy připravil kachnu. Tu jsem lehce zaudil a k ní připravil domácí karlovarský knedlík a výborné červené zelí se švestkami. Chystáte se taky na pečenou husu nebo kachnu v rámci svatomartinských oslav?Vynikající podzimní jídlo: Kovbojské chilli zahřeje a udělá radost
Před 1 rokemV dnešním vaření se vypravíme ven a připravíme si pánev, která by neurazila ani pravé kovboje či kovbojky. Vaření venku má svoje kouzlo a pokud vyzkoušíte můj recept na toto hřejivé chilli, tak nebudete zklamaní.Bramborový guláš si můžete obohatit o dýni a chilli
Před 1 rokemBramborový guláš nemusí nutně být nudné a levné jídlo tzv. na zaplácnutí hladového žaludku. Na podzim ho můžete vylepšit třeba o dýni, spálenou papriku nebo zkaramelizovaná rajčata. Snítka chilli taky udělá své. V mém receptu se dozvíte jak si poctivou klasiku trochu vylepšit.Ramen burger: Hit snadného vaření za doby karantény v USA
Před 1 rokemDnešní video je tak trochu recese. Ramen burger ale skutečně existuje a my jsme ho vyzkoušeli uvařit podle receptu, který obletěl youtube na USA za doby pandemie. A protože je léto a grilování je v plném proudu, je možná načase, abyste tuhle šílenost vyzkoušeli i vy!Segedínský guláš na ohni s lahodným karamelovým zelím
Před 2 rokySegedínský guláš je můj nejoblíbenější pokrm už od dětství. Jedl jsem ho od babiček, dědečků, maminek, tatínků a tak dále. Na Moravě jsem jedl Segedín do kterého se přidávala sladká smetana. Ten můj tak trochu kombinuje všechno (vyjma té smetany) a hlavně ho dělám s láskou venku na ohni, tak jak jste u mě zvyklí!Božské lečo s klobásou přímo z ohně a ze spálených paprik. Lepší jste nejedli
Před 2 rokyNejsem mega příznivcem leča. U nás to bylo vždy levné a jednoduché jídlo, které se stavělo vedle bramborového guláše. Ale i lečo se dá udělat tak, že se stane totálním hitem. Zkuste ho podle mého receptu přímo na ohni a uvidíte, že bude božské!Připravte se na začátku grilovací sezóny na opravdové bomby z grilu
Před 2 rokyKovbojové a kovbojky, dneska vám ukážu čtveřici grilovacích klobás, které možná neznáte a které vám udělají na grilu velkou parádu!Vydatná mexická polévka s trhaným kuřecím masem a rozpuštěným čedarem
Před 2 rokyKovbojové a kovbojky, dnes si uvaříme klasickou mexickou polévku, kterou jsem si upravil na takovou českou hutnou verzi. Proč jsem to udělal? No protože miluji naší dršťkovku a vlastně mi tahle polévka tu naší dršťkovku částečně připomíná. Svačinová, hutná a plná dobrot! Neznám lepší polévku. Určitě jí vyzkoušejte!Nejlepší smažená rýže na světě podle strýčka ROGERA!
Před 2 rokySmažená rýže je levné, rychlé a velmi chutné jídlo. Kdybych ho znal jako student, ušetřilo by mi to hodně čínských polévek a špaget s kečupem. Smažená rýže je ideální parťák, když nemáte moc času a doma máte jen pár ingrediencí. Tak dobrou chuť!Grilovaný bůček s křupavou kůrkou a žebírka. Jsou skutečně kupované marinády tak dobré?
Před 2 rokyV regálech obchodů na nás občas vykukují hotové marinády, které slibují úplně úžasné výsledky. Já jsem vyzkoušel dvě z těch exkluzivních, abych vám mohl říci, zda je to skutečně tak dobré. Navíc upeču celý kus bůčku a žeber.Ohnivé chlebíčky aneb česká klasika jinak!
Před 2 rokyKovbojové a kovbojky, dnes si připravíme chlebíčky tak trochu jinak. Jasně, ty klasické obložené jsou skvělé. Ale moje varianta vám ostudu určitě neudělá. Naopak vaše hosty příjemně překvapí! Při letní grilovačce nebo oslavě narozenin už nebudete chtít jiné!Uvařte si krémovou česnečku, která je ideálním parťákem po alkoholové párty
Před 2 rokyKovbojové a kovbojky, česneková polévka může mít i podobu sametového léku na kocovinu. Já jsem tuto verzi jedl vždycky cestou do Jižních Čech na jedné benzinové pumpě. S velkou nostalgií si ji tedy dnes uvaříme!Nejmasovější burrito na planetě zemi!
Před 2 rokyDnes si připravíme burrito, které nemá konkurenci. Až si ho uděláte, tak pochopíte, že lepší jste ještě nejedli!Kotlíkový guláš na ohni. Masíčko se bude doslova rozpadat
Před 2 rokyDneska MAD BBQ uvaří kotlíkový guláš, který se hodně inspiruje původním maďarským gulášem. Když vaříte v kotlíku, měli byste šetřit čas na to, abyste si mohli užívat přírodu, přátelé, rodinu a případně pivo. To ostatní za vás udělá kotlík. A věřte, že dobrota to je obrovská! My už doma guláš jinak nevaříme!Připravte si topinky s oblíbenou pikantní pomazánkou trochu netradičně
Před 2 rokyKovbojové a kovbojky, dneska si připravíme recept, který hravě doma uděláte z toho co vám zbude. A kdo by neznal topinky s ďábelskou směsí, že? Děláte si je doma?Uvařte si legendární „kaťák“, který je legendou hospodských jídel!
Před 2 rokyKovbojové a kovbojky, vítejte u retro receptu na jedno z nejlegendárnějších jídel hospod a restaurací v devadesátých letech. Pojďme si uvařit „kaťák“! A přiznejte se v komentářích. Kdy jste ho měli naposledy?Kuřecí Mole Poblano: Dušičkové slavnostní jídlo z Mexika, které potěší malé i velké!
Před 2 rokyKovbojové a kovbojky, dneska si uvaříme speciální jídlo, které se skládá z čokolády, ořechů a jemně pikantního chilli. Jedná se o slavnostní jídlo, které mexičani vaří na Dia de los Muertos, tedy jejich odnož svátku dušiček. Zaručeně vám bude chutnat a ocení ho i vaše děti!Bún chả aneb grilování se Zdeňkem Bezdíčkem z Masterchef 2021
Před 2 rokyKovbojové a kovbojky, dneska si uděláme grilování jako ve Vietnamu. A protože nejsem úplně odborník na asijskou kuchyni, tak jsem si pozval svého kamaráda Zdeňka Bezdíčka, který mě do tajů vietnamského grilování zasvětí!Udělejte si superkoktejl, který vás naladí na blížící se léto
Před 2 rokyKovbojové a kovbojky, dnes si uděláme rychlý, ale za to velmi éterický recept na sangrii ze spáleného ovoce. Přeneste se na chvilku zpět do léta a udělejte si drink jako na pláži!Staňte se sushi mistrem a naučte se ho připravit podle Richarda Tomáše
Před 2 rokyKovbojové a kovbojky, ze soutěže Masterchef jsem vypadl na asijské výzvě. Přesněji tedy na sushi, které v pořadu MasterChef v lekci Masterclass připravoval Richard Tomáš. To je odborník na slovo vzatý a já jsem si řekl, že si s ním dám pořádný kurz sushi, abych byl už příště připraven. Vy máte jedinečnou možnost teď tento kurz vidět a vyzkoušet si udělat profesionální sushi doma!Z vody rovnou na gril. Naučte se připravit rybu na ohni jen s bylinkami a máslem
Před 2 rokyKdo nejí rybu, ten dělá chybu. Já jsem si dnes na svém ohništi připravil hned 4 druhy ryb a bude to zase pořádná lahůdka! Tak se posaďte a vychutnejte si neortodoxní vaření plné hlášek a legrácek.Národní peruánský pokrm, který vám doplní vitamíny a ještě ho zvládnete za pár minut
Před 2 rokyKovbojové a kovbojky, dnes si připravíme jednoduchý ale výborný recept na rybu vařenou v citronu. Jedná se mimochodem o recept, který mě dostal do top 30 soutěže MasterChef. Tak dobrou chuť!Zažehněte peklo a upečte si nejšťavnatější kachnu na světě!
Před 2 rokyKovbojové a kovbojky, pečení masa v soli je tu s námi od nepaměti. U nás není tak proslavené jako třeba v Jižní Americe, ale věřte mi, že je to geniálně jednoduché a skoro to nejde pokazit. A výsledek? Šťavnaté masíčko, které má krásně slanou chuť ačkoliv ho dopředu vůbec nijak nekořeníte. Určitě si tuto úpravu oblíbíte. A super zpráva je, že to jde i doma v troubě!Úplně jednoduchý recept, který oslní na domácí párty úplně každého!
Před 2 rokyKovbojové a kovbojky dneska si uděláme klasiku ze stánků rychlého občerstvení. Pomůže mi s ní Hooper BBQ, kterého možná znáte z instagramu. Gyros na grilu, který si klidně můžete udělat i v září!Nejlepší pečený pstruh, jakého jste kdy jedli
Před 2 rokyKovbojové a kovbojky, zatímco oheň praská je potřeba připravit si lehkou letní večeři. Co takhle salát z pečených brambor v seně a pstruha na klacku? Tím oslníte nejen svoje kamarády ale určitě i sousedy ;) Dobrou chuť!Nejoblíbenější americké jídlo. Makaróny se sýrem upečené v uhlí
Před 2 rokyKovbojové a kovbojky, dneska jsem si připravil jídlo, které milují hlavně děti. Tedy pokud mají rády sýr. Já sýr miluju, takže tohle jídlo je na mém jídelníčku několikrát do roka. Na druhou stranu je to proklatě syté, takže nemějte velký oči. Když toho sníte moc, tak už pak celý den nic neuděláte. Dobrou chuť!Nejlehčí guláš na světě, který vám udělá radost hlavně v létě!
Před 2 rokyAhoj kovbojové a kovbojky, nade vše miluji guláš ve všech jeho verzích. Tato je inspirována Španělskem a hlavně létem. Určitě ho vyzkoušejte, protože je neskutečně „žravej“ a hlavně není tak těžký, jako naše verze s knedlíkem. V létě vám určitě vykouzlí úsměv na tváři.Oslňte na gril párty netradiční přípravou steaku!
Před 2 rokyKovbojové a kovbojky, tentokrát si na ohni uděláme steak trochu jinak. Steaky jsou lahůdka, ale někdy už je jich člověk přežraný. Tahle verze vám dokáže, že steaků jste ještě dost neměli. Philly Cheesesteak je klasický streetfood z USA a je tam velmi oblíbený. Připravit si ho můžete v mnoha verzích. Ta moje je velmi jednoduchá a zvládne jí hravě opravdu každý.