Bratislavská vepřová plec je chuťově stokrát lepší než svíčková
Před 23 dnyNevěříte? Vyzkoušejte. Přeji vám dobrou chuť. Brepta. Seznam ingrediencí: Vepřové maso 2 kg Sůl a pepř Olej Cibule 350 g Rajský protlak 100 g Vývar 1 l Hladká mouka 130 g Mléko 1 l Mražený hrášek 80 g Mrkev a celer na kostičky 200 g Nakládané okurky 100 g Smetana 200 g Nálev z okurek a citron podle chutiSvíčková na smetaně: Podrobný a jednoduchý recept pro každého
Před 1 měsícemNejlepší „svíčková“ na smetaně jakou si můžete dopřát. Dobrou chuť. Seznam ingrediencí: Cibule 280 g Celer 180 g Petržel 280 g Mrkev 600 g Slanina 100 g Citron 1 ks Máslo 20 g Sůl a pepř Cukr 3 lžíce Brusinky 2 lžičky Ocet podle chuti Hořčice 2 lžíce Bobkový list Tymián 1 lžička Pepř 1 lžička Vývar 1,5 L Olej Hovězí maso (Krk) 1,5 kg Smetana 500 mlNeexistuje lepší bramborový salát: Na klasický už zapomeňte
Před 1 měsícemŠťavnatá kuřecí stehna na cibuli a česneku doplněná tím nejlepším salátem jaký si můžete dopřát. Seznam ingrediencí: Rostlinný olej 5 lžic Cukr 2 lžíce Ocet 3 lžíce Hořčice 3 lžíce Hovězí vývar 200 ml Sůl a pepř Červená cibule 1 ks Vařené brambory ve slupce 3 velké kusy Pažitka Petrželka Jarní cibulka Nakládané okurky 4 ks Kuřecí stehna Cibule Česnek Sůl Kmín Olej VývarJak připravit nejlepší vepřový guláš. Jiný už nebudete dělat
Před 1 měsícemJednoduchá a na ingredience nenáročná příprava vepřového guláše pro celou rodinu. Stačí dodržet pár základních postupů a máte vyhráno. Přeji Vám dobrou chuť, Brepta. Seznam ingrediencí: Vepřové maso 800 g Cibule 5 ks Slanina 50 g Čerstvá paprika 1 ks Sádlo Sůl a pepř Kmín Rajský protlak (malá lžíce) Česnek 1 ks Mletá paprika 2 lžíce Hořčice 2 lžičky Černé pivo 400 ml Vývar 1,5 L Majoránka 1 lžíceVychytávka na dokonale šťavnaté čevabčiči podávané jako jednohubky
Před 1 měsícemJeden z nejlepších receptů z mletého masa. Podívejte jak docílíte neskutečné šťavnatosti. Dobrou chuť. Seznam ingrediencí: Mleté vepřové maso 600 g Toastový chleba Cibule 1 ks Česnek 3 stroužky Sůl a pepř Petržel Mletá paprika 1 lžíce Jedlá soda (půlka malé lžičky) Olej na smažení Hořčice AjvarNa půdě jsem našel kuchařskou bibli: Lepší sekaný řízek jsem nikdy nejedl
Před 1 měsícemNeskutečná dobrota. Neuvěříte dokud nevyzkoušíte. Seznam použitých ingrediencí: Hovězí krk 250 g Lžíce sádla sůl a pepř Strouhanka Hladká mouka Vajíčko Sádlo (na smažení)Neskutečně jednoduchá a delikátní pomazánka: Vyzkoušejte Budapešť
Před 1 měsícemPomazánka Budapešť je jednoduchá a návyková. Vyzkoušejte tuto jednoduchou zdravou pomazánku která vás nikdy nezklame 👍 Seznam ingrediencí: Půlka cibule Tvaroh 500 g Mletá paprika 2 lžíce Smetana 200 ml Sůl a pepř podle chuti Červená čerstvá paprika Sterilovaná paprika 2 velké lžíceDušené hovězí maso a fascinující omáčka: Nový hit na internetu
Před 2 měsíciHovězí maso s lahodnou omáčkou na námořnický způsob. Seznam ingrediencí: Cibule Hovězí maso Pepř a sůl Tymián Bobkový list Ančovičky 10 lžic oleje 5 lžic hořčiceKouzlo domácí kuchyně: Naučte se připravit dokonalou pečenou krkovici s omáčkou, která vás dostane
Před 2 měsíciNejlepší pečené maso s omáčkou, bramborem a vejcem. Oběd pro celou rodinu která vás pochválí. Přeji vám dobrou chuť. Brepta. Seznam ingrediencí: Cibule 3 ks Vepřové maso (Krkovice) Sůl, pepř a kmín Hořčice 1 lžíce Vývar 1 l Mouka 1 lžíce Česnek 2 ks Voda Salát: Pekingské zelí Sůl a pepř Voda 200 ml Ocet podle chuti (cca 2 lžíce) Cukr podle chutiKdyž si budete věřit, dokážete to: Smažené kuřecí špalíky lepší než ve fastfoodech
Před 2 měsíciSeznam ingrediencí: Kuřecí špalíky, pepř a sůl, zakysaná smetana, jogurt, majonéza, olivový olej, vejce, mléko, česnek, olej, sušená cibule červená paprika a chilli, hladká mouka, strouhanka a provensálské koření.Polévka z medvědího česneku: Dokonalá a skoro zadarmo
Před 2 měsíciDokonalá polévka z medvědího česneku, který v této době roste skoro všude. Seznam ingrediencí: Cibule Máslo 100 g Jarní cibulka Brambory 300 g Sůl a pepř Kuřecí vývar Medvědí česnek Smetana 200 mlPečená krkovice na česneku: Libové maso a neskutečná omáčka
Před 2 měsíciKřehké maso, které se dá lžící krájet, bezvadná cibulovo-česneková omáčka a jako příloha rozmačkané brambory pečené na sádle! Tento jednoduchý recept zvládne opravdu každý! Vepřová krkovice Cibule Česnek Vývar Hladká mouka Sůl a pepř Rozmarýn Brambory a sádloJeště lepší než utopenci: Až uvidíte tento recept, zapomenete na ně
Před 2 měsíciTento recept si opravdu zamilujete! Nakládaný salám s cibulí je neskutečná lahůdka pro všechny milovníky pravých českých chuťovek. Hodí se výborně k pivu, nebo jako lehká svačinka s rohlíkem. Zapomeňte na utopence. Seznam ingrediencí: Ocet Cukr Sůl Hořčice Celý pepř Bobkový list Nové koření Nálev z okurek a paprik Cibule Nakládané okurky a papriky Česnek Libeček Gothaj salámJe tato hustá polévka špatný vtip z Ruska nebo Ukrajiny
Před 2 měsíciSoljanka pochází z Ruska a Ukrajiny. Traduje se že vznikla v 17. století. Oblíbená je také v bývalém východním bloku Německa. Recept na Soljanku tam přivezli ruští vojáci a východním němcům zachutnala. Existuje mnoho způsobů jak si ji připravit. Z masa, ryb, použít můžete také houby. Co mají všechny verze polévky společné, jsou slané okurky. My jsme použili kvašáky a nálev nich. Do Soljanky si můžete také přidat kapary, olivy nebo zelí. Na první pohled se zdá kombinace všech ingrediencí vražedná, ale když polévku jednou vyzkoušíte, stane se oblíbenou součástí vašich jídelníčků! Navíc funguje jako výtečný vyprošťovák po bujarých oslavách. Seznam ingrediencí: Hovězí a vepřové maso Nové koření, bobkový list Pepř a sůl Cibule, mrkev Olej Šunkový salám, párek Kvašáky a nálev z nich Rajský protlak, olivy, kopr, citron a zakysaná smetanaVýsměch fastfoodům: Konečně normální burger pro všechny generace
Před 2 měsíciNetradiční pojetí české klasiky zasazené do světa fastfoodů. Vyzkoušejte a překvapte tímto netradičním receptem své blízké. Dobrou chuť vám přeje Brepta. Seznam ingrediencí: Krkovice Olej Cibule, česnek Uzená slanina Cukr Jablko Nové koření, bobek, kmín, sůl Kysané zelí Anglická slanina PečivoKrálík na smetaně a luxusní knedlíky
Před 4 měsíciSeznam ingrediencí: Králík Sůl a pepř Tymián Máslo, olivový olej Špek a anglická Petržel 200 g Mrkev 350 g Celer 150 g Jedna cibule Bobkový list a nové koření Vývar Bílé vínoNejlepší pečené koleno: Minimum ingrediencí, maximální chuť!
Před 6 měsíciZkuste doma českou klasiku. Pečenému vepřovému kolenu neodoláte. Tady je seznam ingrediencí: Vepřové koleno Voda SůlNejlepší gulášová polévka je z mletého masa
Před 6 měsíciSeznam ingrediencí: Sádlo Cibule Kmín Sůl a pepř Mleté maso Rajský protlak Mletá paprika Zelená paprika Česnek Brambory Hovězí vývar MajoránkaVšude vyprodáno! Recept na nejlepší zelnou polévku pod sluncem
Před 6 měsíciSeznam ingrediencí: Vepřová žebra 1200 g Mrkev 2 ks Petržel Půlka celeru Cibule Tři stroužky česneku Bobkový list a nové koření Sůl a kuličkový pepř Vývar Vepřový bok 150 g Sádlo Kmín Půlka cibule na jíšku 2 lžíce mouky Nakládané zelí 500 g MajoránkaNejlepší recept na bramborový salát, který všichni v komentářích obdivují
Před 6 měsíciBramborový salát je klasika, bez které se na Vánoce neobejdete. Zkuste si ho připravit podle mého receptu. Seznam ingrediencí: Brambory Žloutky Olej sůl, ocet, pepř, cukr Mrkev, celer, cibule Okurky, hořčice Worcestrová omáčka Hrášek Vejce na tvrdoNejlepší rychlovka na oběd nebo večeři: Vyzkoušejte úžasnou zapečenou bagetu
Před 7 měsíciBleskovka, na které si opravdu pochutnáte. Bagetu si samozřejmě můžete přizpůsobit podle svých preferencí. Seznam ingrediencí: Cibule 1 ks Paprika 1 ks Žampiony 4 ks Olivový olej Bageta Šunka 200 g Cherry rajčata Sýr cheddarNetradiční, ale zatraceně dobrý mexický guláš
Před 7 měsíciMexický guláš! Tento recept najdete ve starých normách ČSN pod číslem 11118. Nebudu se zabývat tím, co je na tomto guláši mexické. Byl jsem zvědavý na výslednou chuť mexického guláše podle starých norem. No, co vám budu povídat. Mexický guláš je dobrota! Jak se říká, někdy je méně více a to platí u mexického guláše dvojnásob. Ani mi nevadí absence česneku a dokonce i mleté papriky! Rozhodně vyzkoušejte tento "zajímavý" mexický guláš podle staré kuchařky! Přeji vám dobrou chuť! Brepta. Seznam ingrediencí: Cibule 200 g Hovězí maso 1 kg Sádlo 150 g Sůl 20 g Pepř Rajčatový protlak 50 g Mouka 50 g Voda 1,3 liru Hrášek 300 g Rýže 600 g Tvrdý sýrSalát, který nesmí chybět na žádné oslavě
Před 7 měsíciTento zapomenutý skvost studené kuchyně určitě vyzkoušejte. Garantuji Vám super chuťový zážitek, jako že se Brepta jmenuju! Součástí tohoto receptu je také návod, jak připravit domácí majonézu podle starého receptu ČSN. Saláty podle původních československých norem, jsou prostě báječné. Tento salát s fazolemi, křenem, domácí majonézou a šunkovým salámem není výjimkou! Fazole můžete použít doma uvařené. Není problém celý proces urychlit použitím konzervovaných bílých fazolí. Křenové fazole, chcete-li fazolový salát, je nejlepší konzumovat odležený na druhý den. Na RBB můžete najít i další recepty studené kuchyně. Koukněte tady, máte je pěkně seřazeny do jednoho playlistu. To se určitě bude hodit před přípravou silvestrovské tabule nebo jiné oslavy. Seznam ingrediencí: Sůl a pepř Bílé fazole Cibule Křen Šunkový salám CukrLepší recept na tatarák nenajdete. Šéfkuchař ukáže, jak ho namíchat
Před 7 měsíciTatarák z hovězího masa je ohromná delikatesa. Existují také zdařilé alternativy tataráků, například z lososa nebo sýra. My se dnes zaměříme na luxusní tatarák z hovězího masa. Použili jsme palec ze svíčkové. (Pokud nepoužíváte svíčkovou, z jakého masa si připravujete tatarák? Napište ostatním do komentáře). Ve videu se můžete podívat jak správně svíčkovou očistit a namíchat lahodný tatarák podle přesných instrukcí. Samozřejmě tento recept na tatarák není jediný na světě, každý má rád ten svůj. Ale za vyzkoušení rozhodně stojí! Je úžasný! Gramy surovin našeho tataráčku jsou uvedeny zhruba na jednu porci, pokud čekáte větší návštěvu, ingredience si vynásobte. Tatarák můžete nasekat nožem, lehce rozsekat v elekrickém mlýnku, nebo naškrábat nožem. Vždy záleží na použitém masu. Přejeme vám dobrou chuť! Brepta a Petr Eliáš 👍 Seznam ingrediencí: Palec ze svíčkové Kapary Žloutek Červená cibule Hořčice Kečup Sůl a pepř Worcestrová omáčka Olivový olejJednoduché a naprosto dokonalé rizoto
Před 7 měsíciPodívejte se, jak připravit oběd pro celou rodinu rychle, levně a chutně! Kdopak by neznal rizoto. Velice oblíbené je v Itálii, kde se vaří ve vývaru a má krémovou konzistenci. Receptů na rizoto existuje mnoho. My se dnes zaměříme na jednodušší variantu rizota s kuřecím masem, zeleninou a zázvorem. Seznam ingrediencí: Kuře 1,2 kg Petržel 50 g Mrkev 150 g Cibule 2x česnek Bobkový list, nové koření, pepř Zázvor 30 g Papriky 240 g Mražený hrášek 200 g Rýže 400 g Máslo 100 g Petrželka Sýr Olivový olejVepřové maso v luxusní šípkové omáčce
Před 8 měsíciJe podzim a nastal čas vydatných omáček. Šípková omáčka mezi ně určitě patří. Pokud máte možnost použít šípkový protlak, super! Pokud ne, klidně použijte šípkovou marmeládu. Dávejte ale pozor na kvalitu a procentuální podíl šípků (Minimálně 40 procent). Místo vhodné zvěřiny jsem použil prošpikovanou vepřovou plec. Jako příloha se k omáčce výborně hodí špekový knedlík. Přeji vám dobrou chuť. Brepta. Seznam ingrediencí které jsme použili: Mrkev Celer, petržel Slanina Vepřová plec Sůl a pepř Sádlo, cibule Bobkový list, jalovec Badyán, skořice Nové koření, tymián Citron Červené víno Šípkový džem nebo protlak MásloLuxusní cibulové kroužky: Lepší recept nenajdete
Před 8 měsíciCibulové kroužky si můžete hravě vyrobit sami doma. Postačí vám pár ingrediencí a kromě velké cibule a panko strouhanky také jedna tajná přísada. Smažené cibulové kroužky nesmí chybět na žádném slavnostním stole! Cibulové kroužky nejlépe chutnají s česnekovým dipem nebo chilli omáčkou. Tak na co čekáte? Hurá do kuchyně na cibuli! Dobrou chuť vám přeji! Brepta. Seznam použitých ingrediencí: Cibule Hladká mouka 100 g Kukuřičný škrob 40 g Chilli Perlivá voda Sůl a pepř Strouhanka (Panko) Olej na smaženíProvensálské kuře: Jednoduchý oběd z jednoho hrnce
Před 8 měsíciProvensálské kuře je lahodný pokrm, který kombinuje šťavnaté kuřecí paličky, aromatické žampiony a brambory. Vše je zalité omáčkou z bílého vína a smetany. Toto jídlo, okořeněné typickým provensálským kořením, je ideální volbou pro rodinné obědy nebo večeře. Seznam ingrediencí: Brambory 5 ks Žampiony 7 ks Kuřecí paličky 6 ks Červená cibule 2 ks Sůl a pepř Bílé víno 200 ml Provensálské koření Smetana 150 ml PetrželkaBoloňské špagety, které zvládne každý
Před 8 měsíciPochutnejte si na vynikajících boloňských špagetách. Zvládne je úplně každý, i kuchař začátečník. Dobrou chuť! Seznam použitých ingrediencí: Mrkev 80 g Petržel 50 g Celer 50 g Cibule 70 g Česnek Olivový olej Mleté maso Rajský protlak 60 g Sůl a pepř Červené víno 200 ml Rajčata 300 g Hovězí vývar 2 l Špagety ParmezánJeště lepší než klasická gulášová polévka: Neskutečný recept
Před 8 měsíciFantastická polévka, která vás úžasně zasytí i zahřeje během chladných večerů. Pochutnejte si na skvělé kombinaci bylinek a masa. Seznam použitých ingrediencí: Cibule 200 g Česnek (6 stroužků) Sádlo 100 g Sůl Hovězí krk 300 g Vepřová plec 300 g Pepř 5 g Tymián, rozmarýn Rajský protlak 70 g Sladká mletá paprika 10 g Hovězí vývar 3 L Mrkev, petržel, celer PaprikyŽebra na černém pivu, která budete krájet lžící
Před 8 měsíciDobrá zpráva pro všechny milovníky masa a piva! Pomalu tepelně upravená hovězí žebra na černém pivu a kořenové zelenině. To musíte vyzkoušet! Jako přílohu jsme pro dnešek zvolili bramborovou kaši. Jestli máte chuť na opékané brambory nebo kus zapečeného chleba, není problém! Vzhůru do kuchyně! Přejeme dobrou chuť! Seznam ingrediencí: Hovězí žebra Mrkev, celer, petržel Sádlo Bobkový list, nové koření Kuličky pepře Černé pivo Sůl BramboryJednou ochutnáte a už nikdy nebudete dělat jinou polévku
Před 8 měsíciKapustová polévka s chorizem je působivá směsice bohatých a výrazných chutí. V tomto pokrmu se snoubí křehká textura zeleniny a pikantní, masitý zážitek z choriza, čímž vytvářejí skvělou pochoutku, ideální pro chladné dny. Na výrobu kapustové polévky potřebujete: Cibule a česnek Brambory Kapusta Chorizo Olivový olej Kuřecí vývar Sůl a pepřLahodná a krémová česká svíčková, po které si už nebudete chtít stoupnout na váhu
Před 9 měsíciSvíčková omáčka je jedním z nejikoničtějších jídel české kuchyně a tento recept vám přinese její klasickou a neodolatelnou chuť. Použití špeku, bohaté zeleniny a dokonalá směs koření zaručuje hlubokou a plnou chuť, zatímco smetana, brusinky a nádech citronu dodají omáčce ten správný finální dotek. Připravte se na gastronomický zážitek, který vás přenese přímo do srdce tradiční české kuchyně. Seznam ingrediencí: "Falešná svíčková" Špek Olej Mrkev, petržel, celer, cibule Cukr, sůl, ocet citronová kůra Hořčice Bobkový list Nové koření Pepř Tymián Smetana Brusinky CitronLepší guláš jste nikdy nejedli: Luxus na talíři
Před 9 měsíciVýtečný a levný guláš může být skvělým řešením pro chutný oběd nebo večeři bez prázdnění peněženky. Seznam ingrediencí: Vývar 1 l Předvařené dršťky Mrkev 100 g Celer 80 g Petržel 80 g Šalotka 120 g Rajský protlak 70 g Sádlo 80 g Bobkový list, tymián Rozmarýn Pepř a sůl Česnek Bílé víno 200 ml Mletá paprikaSmažené naložené papriky jsou lepší než maso
Před 9 měsíciNaložené papriky jsou chuťovka, která se skvěle hodí třeba jako doplněk ke grilování, nebo i jen tak. Seznam ingrediencí: Papriky Olej Česnek SůlFrankfurtská polévka s párkem: Starý osvědčený recept
Před 9 měsíciFrankfurtská polévka s párkem je tradiční lahůdka, která kombinuje bohaté chutě kmínu, majoránky a papriky s lahodným frankfurtským párkem. Tento starý a osvědčený recept přinese na váš stůl kousek kulinářské historie a jistě potěší všechny gurmány v rodině. Seznam ingrediencí: cibule sádlo kmín, pepř, majoránka, sůl mletá paprika frankfurtské párky vývar mléko, smetana hladká mouka petrželkaPoctivá hrstková polévka
Před 9 měsíciKdyž dojdou zásoby, na řadě je hrstková polévka! Dávaly se do ní snad všechny obiloviny a luštěniny které našim babičkám zůstaly ve spíži. I když neobsahuje žádné maso, je tato luštěninová polévka vynikající! A proč se jmenuje "hrstková"? Protože každé přísady dáváme tolik, kolik se nám vejde do hrsti 👌 Naše babičky věděly, co je dobré! Nezapomínejme na tyto krásné recepty! Brepta. Seznam ingrediencí: Kroupy, fazole Hrách, čočka Nové koření, pepř Mrkev, petržel,celer Cibule, sádlo Drcený kmín Brambor Ovesné vločky Česnek, majoránka, sůl OcetRecept na nejlepší zelnou polévku pod sluncem: Jednoduchá a zatraceně dobrá
Před 9 měsíciTato zelná polévka je směsí všeho nejlepšího z tradiční české kuchyně a je tak vynikající, že by mohla zahřát nejen vaše tělo, ale i duši. Svou jednoduchostí a výraznými chutěmi je ideální pro každou příležitost, od rodinného oběda až po večeři s přáteli. Seznam ingrediencí: Brambory Zelí Vývar Kmín a pepř Bobkový list, nové koření Uzená slanina Klobásky Hladká mouka Smetana Cukr, sůl a ocetV jednoduchosti je síla: Vyzkoušejte tuto návykovou polévku
Před 10 měsíciSeznam ingrediencí: Máslo Hladká Mouka Cibule Hovězí vývar Brambory Smetana Sůl, pepř, cukr a ocet Kopr VejceLepší než španělský ptáček: Tyto závitky si zamilujete
Před 10 měsíciSeznam ingrediencí: Čalamáda Vepřové maso Sůl, pepř, kmín, hořčice Sádlo Cibule Hladká mouka Vývar BramboryJedna z nejlepších fazolových polévek
Před 10 měsíciPředstavujeme vám recept na jednu z nejlepších fazolových polévek, která okouzlí svou bohatou chutí a vůní. Kombinace klobásy, chilli papriky a rajčat přináší do vaší kuchyně nezapomenutelný gastronomický zážitek. Seznam ingrediencí: Cibule 3 ks Česnek 4 stroužky Klobása 1 ks Chilli paprika 1 ks Sádlo 1 lžíce Pasírovaná rajčata 200 gramů Vývar 1 litr Konzervované fazole 400 gramů Libeček Majoránka Pepř a sůlStokrát lepší jídlo než klasický guláš. Vaše chuťové buňky explodují
Před 10 měsíciPřipravte se na nálož chutí, která vám převrátí den vzhůru nohama. Připravte si tuto delikátní mňamku. Seznam ingrediencí: Hovězí maso (kližka) 800 g Sádlo tři lžíce Pepř a sůl Mrkev 130 g Petržel 130 g Cibule 450 g Rajský protlak 70 g Tři bobkové listy 4 stroužky neloupaného česneku Rozmarýn Řapíkatý celer 180 g Lžička sušeného tymiánu Vývar 2,5 litruJak připravit dokonale měkké vepřové maso v troubě
Před 10 měsíciLahodné a křehké vepřové maso v troubě. Zkuste si ho připravit podle tohoto návodu a uvidíte, že si moc pochutnáte! Seznam ingrediencí: Hořčice 3 lžíce Jablečný ocet 1 lžíce Med 2 lžíce Sůl 2 lžičky Sušený česnek 1 lžička Vepřová krkovice 1200 gramů Bramborový škrob (na zahuštění omáčky) Brambory Sádlo Cibule 1 ksMasové nudličky v úžasné pikantní omáčce s rýží
Před 10 měsíciPochutnejte si na masových nudličkách v pikantní omáčce. Je to snadný oběd, který zvládnete připravit rychlostí blesku. Seznam ingrediencí: Cibule 2 ks Paprika Jidášovo ucho 70 g Bambusové výhonky 70 g Chilli Vepřové maso 800 g Sůl a pepř Olej Bramborový škrob 2 lžíce Teriyaki omáčka 100 ml RýžeJak připravit žebra, která se rozpadají na jazyku
Před 11 měsíciSeznam ingrediencí, které jsem použil: Hovězí žebra Sůl, tymián, rozmarýn, bobkový list, pepř Cibule Mrkev Celer Česnek Rostlinný olej Ledový salát Vinný ocet Olivový olej Citron Pažitka a petrželka Brambory a sádloNeskutečně měkké hovězí maso s výbornou omáčkou a bramborem
Před 11 měsíciNechte se hýčkat tímto neskutečně měkkým hovězím masem, které je podáváno s výbornou omáčkou a dokonale připravenými brambory. Tato lahodná kombinace ingrediencí přinese do vašeho jídelníčku neodolatelnou chuťovou explozi. Seznam ingrediencí: Hovězí maso Sůl a pepř Hladká mouka Olej Voda Brambory Kmín Pažitka a petrželka Směs koření na brambory Tatarská omáčkaCibulová polévka se sýrovými krutony: Recept s úžasnou fintou
Před 11 měsíciCibulová polévka se sýrovými krutony je nádherně aromatickým jídlem, které svou kombinací sladké cibule a křupavých sýrových krutonů přináší do vašeho jídelníčku neodolatelnou chuťovou lahůdku. Cibule 700 g Olej a máslo Cukr Hladká mouka Bílé víno 200 ml Kuřecí vývar 2 L Pepř a sůl Smetana 150 ml Tvrdý sýr Toastový chlebaNejlepší zapečené šťouchané brambory
Před 11 měsíciSeznam ingrediencí které jsme použili: Brambory Šunka Sůl, kmín, pepř Pažitka Máslo Žloutky Tymián Muškátový oříšek Strouhanka Olivový olejLepší sýrovou omáčku s mletým masem jste nikdy nejedli
Před 11 měsíciSeznam ingrediencí: Máslo Hladká mouka Mléko Hřebíček a Bobkový list Tvarůžky Pažitka Mleté maso na sekanou Pepř a sůl Vařené bramboryJak připravit levný a dokonalý oběd: Pečené maso se zelím a bramborem
Před 1 rokemRádi byste se potěšili lahodným a cenově dostupným obědem? Neztrácejte čas a vyzkoušejte pečené maso se zelím a bramborem! Seznam ingrediencí: Cibule 3 ks Vepřové maso 800 g Česnek 5 stroužků Sůl a pepř Příprava zelí: Zelí 2 kg 2 cibule Sádlo Bobkový list Kmín Sůl Pepř Lžíce mouky Podle chuti cukr, sůl a lihový ocetSladkokyselé kuřecí kousky: Asijská restaurace u vás doma
Před 1 rokemSeznam ingrediencí které jsem použil: Kuřecí maso Pomeranče Sůl a pepř Kukuřičný škrob Vejce Zázvor, česnek, chilli Sojová omáčka Cukr, med, vinný ocet OlejTak křehké kotlety, že se vám rozplynou na jazyku. Recept, který vás jistě nadchne
Před 1 rokemSeznam ingrediencí: Vepřové kotleta (pečeně) Sůl a pepř Mouka 1 lžička Silný vývar Pokud se vám video líbilo, můžete se jednoduše podílet na vývoji kanálu! ► Sdílejte toto video s přáteli na sociálních sítích! ► Ohodnoťte video! ► Napište komentář nebo alespoň smajlíka!Kovbojské fazole se slaninou na raketových kamnech
Před 1 rokemVyzkoušejte úžasné fazole se slaninou a rajčatovou omáčkou. Přeji vám krásnou podívanou. Brepta.Poctivá rajská omáčka silné chuti s hovězím masem
Před 1 rokemJak připravit rajskou omáčku která všechny překvapí? Podívejte se na recept! V letních měsících můžete samozřejmě použít čerstvá rajčata, v zimě si vystačíte s protlakem. Hovězí maso prošpikované zeleninou a špekem vás také překvapí svou výtečnou chutí. Jako přílohu podávejte klasicky knedlík nebo těstoviny. Dobrou chuť, Brepta.Naprosto šílený recept našich babiček na úžasnou sekanou: Jen tři ingredience
Před 1 rokemVepřové maso (bůček), kondenzované neslazené mléko a Podravka (Vegeta). Jeden skoro zapomenutý recept našich babiček! Jen tři ingredience stačí k neskutečnému výsledku! Na přípravu jednoduchá a nenáročná lahodná sekaná pečeně. Pokud neznáte, určitě vyzkoušejte! Krásný den přeje BreptaPerkelt od šéfa: Jak připravit ten nejlepší
Před 1 rokemZákladem Perkeltu je vepřové maso a kvalitní zelenina (rajčata a papriky). Perkelt se nezahušťuje a neobsahuje tolik šťávy jako guláš. Jako přílohu jsme zvolili halušky osmažené na sádle. Stejně jako u jiných receptů, tak i Perkelt má mnoho variací. Vyzkoušejte tuto variantu! Určitě Vám bude chutnat. Dobrou chuť přejí Brepta a Petr Eliáš (námořník) šéfkuchař restaurace u Námořníka (Hukvaldy). Seznam použitých ingrediencí: Cibule Vepřové plecko 1 kg Sádlo 100 g Rajčatový protlak Sůl a pepř Prášková paprika 30 g Červená a zelená paprika Tři rajčata Hovězí vývarVyladěný recept na karbanátky: Lepší už nikde nenajdete
Před 1 rokemČeský karbanátek. Kdopak by ho neznal. Mleté hovězí a vepřové maso zamíchané s česnekem, strouhankou, solí a pepřem. Do karbanátku si přidejte klidně i majoránku protože v našem receptu není. (Vyházel jsem z receptu Juliany Anny Fialové, který mám nejraději) Někdo přidává i kapary nebo hořčici. Jako přílohu jsem zvolil šťouchané brambory s jarní cibulkou a jako salát, nakrájené sterilované okurky. Ke karbanátkům se také výborně hodí i různé zeleninové saláty.Kuře s citronovou omáčkou: Ta chuť je naprosto úžasná
Před 1 rokemKuřecí stehna s citronovou omáčkou určitě vyzkoušejte. Jedná se o netradiční recept ke kterému budete potřebovat kuřecí stehna, cibuli, tymián, citron a petrželku. V jednoduchosti je prostě síla. Prakticky se jedná o výtečný oběd z jednoho hrnce. Výborně se ke kuřeti a citronové omáčce hodí rýže, brambory, nebo těstoviny. Přeji vám dobrou chuť! Brepta.Nejlepší fastfood v Polsku: Vyzkoušejte výtečné zapiekanki
Před 1 rokemRecept na skvělé zapiekanki, které pochází z Polska, kde byly hitem pouličního fastfoodu v dobách dávno minulých. Samozřejmě i v dnešní době je v Polsku dostanete v různých modifikacích. Základem je bageta, houby, cibule, sýr a kečup. Přidat můžete také různé salámy, zeleninu nebo kuřecí maso.Vepřový řízek a letní bramborový salát: Jednoduchý a zatraceně návykový oběd
Před 1 rokemJednoduchý a chutný pokrm: Řízek s bramborovým salátem. S čerstvým vepřovým masem, kořením a křupavou strouhankou vytvoříte skvělý řízek, který si vychutnáte spolu s osvěžujícím bramborovým salátem. Seznam ingrediencí: Vepřové maso Sůl , pepř a kmín Hladká mouka Vejce, strouhanka Olej, červená cibule Hovězí vývar Ocet, cukr, hořčice Pažitka, citron