Lák z okurek je plný vitamínů. Pomáhá proti kocovině a podporuje trávení
Před 6 měsíci
Lák z okurek po prohýřené noci. To je zřejmě nejtypičtější použití nálevu z kyselých okurek, ale šťáva z nakládaček má mnoho benefitů pro zdraví, a nejen po alkoholovém přešlapu. Nálev působí blahodárně na podporu obranyschopnosti těla a pomáhá regulovat trávení. Tím však výčet pozitivních vlastností rozhodně nekončí. Nálev nepatří do výlevky, protože pomůže s mnohými neduhy. Proč jej nevylívat a jaké výhody má jeho pravidelné pití? Nálev z nakládaček Lák vzniká při nakládání a fermentaci okurek, přičemž má velmi specifickou a nakyslou chuť, vyniká silným, až nepříjemným aromatem. A zatímco jedni na nálev nedají dopustit, jiní nepozřou ani doušek, protože je na ně šťáva příliš agresivní.