PodcastJde to i bez masa! Objevte novou paletu chutí z grilu. Opečte zeleninu, luštěniny i ovoce
Před 3 dny
·
5 minut
Článek Terezy Rybkové. Grilování patří již neodmyslitelně k teplým letním dnům. Vyzkoušejte letos nové experimenty a objevte, jak pestré možnosti nabízí grilování bez masa, a to nejen ve slané, ale i sladké variantě. Překvapí vás pestrost barev i chutí, a navíc odlehčíte zažívání. A nebojte se, rozhodně nemusíte být vegany či vegetariány, pošmákne si každý gurmán.Když jdete grilovat, většinou to znamená pořádnou nálož steaků, burgerů a úctyhodných flákot masa. Občas se někdy vzadu na grilovací mřížce v rohu skrývá nějaká ta cuketa nebo paprika, ale co když nemáte na maso chuť nebo ho nejíte? Nemusíte vyzobávat smutné kousky zeleninových příloh. Povzneste bezmasé grilování na luxusní úroveň.Celý článek čtěte zde. Další články, ale také tipy, rozhovory a poradny najdete na lifestylovém serveru Proženy.cz. Své názory, návrhy, otázky, stížnosti nebo pochvaly nám můžete posílat na adresu audio@sz.cz.Sledujte Proženy na sociálních sítích: Facebook // Instagram.Proženy jsou nejčtenější lifestylovým online magazínem v České republice. Každý den přinášíme aktuální témata týkající se společenského dění, psychologie i zdraví, která máme podložena odborníky.