NIVVA: Je to kreativní úlet. Užíváme si svobodu dělat to, co nás baví
Před 25 dnyZpěvačka NIVVA je na české hudební scéně tak trochu zjevení. Nechce odhalit svou skutečnou identitu a nechává za sebe vystupovat virtuální postavu. “Má sebevědomí, které bych jednou chtěla mít,” říká v novém díle série Cupředu o svém alter egu introvertní zpěvačka a skladatelka.Chci víc, víc, víc, aby to bylo velkolepý, říká designérka o své módní značce Cindy K
Před 1 měsícemCindy Kutíková ve své tvorbě propojuje tři obory, které studovala na pražské UMPRUM — módu, sklo a grafiku. “Baví mě objevovat nové věci, mám to tak odmala,” říká o své práci. Jak vnímá současný hype kolem módy a čím se nechá unášet, se dozvíte v dalším díle série Cupředu.„Naše projekty musí mít koule," říkají autoři jedinečných vyhlídek nad Rokytnicí
Před 1 měsícemArchitekti z libereckého studia Mjölk v dokumentární sérii Cupředu přibližují svůj přístup k navrhování staveb. Aby je nějaká práce opravdu zaujala a bavila, musí to být pro ně výzva. Překonávání překážek je tím, co je žene kupředu. Přiznávají, že si kvůli tomu dokonce dělají věci moc složité.Český účetní software získává mezinárodní ocenění
Před 2 měsíciJak Seyfor vytvořil účetní software, který je jednoduchý i funkční? Pomohl i rekvalifikační účetní kurz pro všechny vývojáře.Otevřeně komunikovat se vyplácí
Před 2 měsíciManažeři kladou důraz na rovnost a přátelskou atmosféru na pracovišti, vyplácí se to.Jak naplno využít umělou inteligenci?
Před 2 měsíciČeský startup učí firmy z celého světa, jak využívat potenciál dat a umělé inteligence. Firmy v u nás brzdí chaos v datech, říká zakladatel.Jak zmírnit projevy menopauzy?
Před 2 měsíciŽeny potřebují podporu a nebát se otevřeně mluvit. Ve více než polovině českých domácností je toto téma ale stále tabuSedm finálových hospod bojuje o půl milionu
Před 2 měsíciZapojte se do hlasování a pomozte vybrat, který z podniků získá výhru a odborné poradenstvíDubaj: Luxus a příroda v dokonalé harmonii
Před 2 měsíciOd luxusních mrakodrapů po klidné pouštní oázy – Dubaj vás okouzlí na každém kroku.Na začátku knihkupectví, dnes mezinárodní firma
Před 4 měsíciChceme, aby se u nás zaměstnanci cítili příjemně, začleňujeme i neslyšící, říká personalistaSnižte spotřebu pitné vody až o 40 procent
Před 4 měsíciPro praní, splachování toalety či zalévání využijte dešťovou vodu, pomoci může také sprchový šetřič, radí odbornicePomozte detektivovi vyřešit krádež
Před 4 měsíciPřípad musí být vyřešen do druhého dne. Slavné šansoniérce někdo ukradl drahý diamant. Kdo je pachatelem?Linka Praha – Katar
Před 4 měsíciEmirát láká na zlatavé pláže, orientální kulturu i moderní architekturu. Z Prahy se tam dostanete za pouhých 6 hodin letuHovězí burger s glazovanou cibulkou vás svou jednoduchostí nadchne
Před 4 měsíciStejně si ho zamilovala i oblíbená herečka Olga Bojková a kočička Mimi. Pavel Berky vám v tomto díle prozradí nejen to, jak na takový burger, ale během povídání s Olgou se dozví například i to, jak se vypořádala se ztrátou své první kočičky. Pořad vznikl ve spolupráci se značkou Sheba. Doba přípravy: 120 minut Počet porcí: 4 Burger bulky: 620 g hladké mouky 200 ml vody 260 ml mléka 60 g cukru 50 g vajec 12 g soli 10 g sušeného mléka 10 g sušeného droždí Z mouky si odeberte 40 g, dejte ji do rendlíku spolu s vodou a za stálého míchání připravte hustou kaši. Poté ji dejte do lednice a nechte vychladit alespoň na 5 hodin. Hodinu před přípravou bulek ji vyndejte z lednice. Do mísy od kuchyňského robota dejte všechny sypké suroviny. V jiné misce smíchejte mléko s vejci. Zapněte robot a nechte promíchat sypké suroviny. Přidejte mléko s vejci a nechte těsto míchat na střední stupeň. Když je vše spojené, přidejte změklé máslo a uhněťte vláčné těsto. Dejte ho do čisté mísy, zakryjte potravinovou folií a nechte kynout 40-60 minut. Po vykynutí z těsta oddělte jednotlivé bochánky a vytvarujte koule. Dejte je na plech, zakryjte potravinovou fólií a nechte kynout přibližně 30 minut. Poté je opatrně potřete rozšlehaným vejcem a pečte v troubě vyhřáté na 200 °C asi 20 minut. Na povrchu by měly mít tmavě hnědou barvu. Cibule na víně: 2 červené cibule 2 stroužky česneku 50 ml balzamikového octa 100 ml suchého červeného vína 30 g másla čerstvý rozmarýn sůl pepř Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenká kolečka. Do rendlíku dejte máslo a nechte ho rozehřát. Přidejte cibuli, oloupaný česnek a rozmarýn. Cibuli chvíli restujte až zesklovatí. Přilijte ocet a nechte ho zcela vyredukovat. Přilijte víno, osolte, opepřete a přikryjte pečícím papírem. Cibuli duste na mírném ohni zhruba 50 minut. Maso: 200 g hovězího krku olivový olej 4 plátky sýru Monterey Jack domácí majonéza sůl pepř Maso umelte a dochuťte ho solí a pepřem. Vytvarujte tlustší placky a z obou stran je potřete olejem. Pánev pořádně rozpalte a maso pečte z jedné strany asi 2 minuty. Poté ho obraťte, položte na něj plátky sýra a pečte další 2 minuty. Maso z pánve vyberte a nechte zakryté odpočívat přibližně 5 minut. Poté můžete burger zkompletovat.Portugalské Algarve
Před 4 měsíciRáj pro surfaře ale i pohodová destinace pro rodiny s dětmi. Pláže s azurovou vodou poblíž skalnatých útesů vás nadchnouV ekologickém zemědělství patříme mezi špičku
Před 4 měsíciČeští farmáři se šetrnějšímu způsobu zemědělství věnují už od 80. let. Základem je obdělávání půdy bez použití průmyslových hnojiv a pesticidůHistorie pražského klubu Slavia
Před 4 měsíciVe 20. letech patřili sešívaní k jedněm z nejlepších klubů kontinentální Evropy. Na vrcholu se udrželi po dvě desetiletíČesko vs. Turecko
Před 4 měsíciZuzana Hodková a Jindřich Šídlo tipují další vývoj Eura a společně s Vladem Pavlíkem sledují atmosféru na místě před zápasem. Jak hodnotí průběh a výsledek? Pořad vznikl ve spolupráci s Hyundai.Proč by Češi dál měli mít Turecko rádi? Odpovídá první Turek v české fotbalové lize
Před 4 měsíciZuzana Hodková a Jindřich Šídlo v rozhovoru s bývalým záložníkem Zbrojovky Brno Gökmenem Kore hodnotí šance naší reprezentace v zápase s Tureckem a na postup ze skupiny. Pořad vznikl ve spolupráci s Hyundai.Strach o bod až do konce. Remíza s Gruzií pro Čechy znamená opakování historie
Před 4 měsíciZuzana Hodková a Jindřich Šídlo pokračují v prohlídce v Hamburku a přesouvají se na zápas naší reprezentace s Gruzií. Jak hodnotí průběh a výsledek utkání? Pořad vznikl ve spolupráci s Hyundai.Vzhůru do Hamburku: Gruzínci předvedli zápal už před utkáním s ČR
Před 4 měsíciZuzana Hodková a Jindřich Šídlo vyrážejí do Hamburku na další zápasy české reprezentace na Euru. Jak hodnotí místní prostředí a německý fotbal bývalý český reprezentant David Jarolím? Jaká vládne ve městě atmosféra a co stojí za navštívení? Sledujte nový díl Nahrávek a nabíječek. Pořad vznikl ve spolupráci s Hyundai.Romantická večeře pro vaší kočku i partnera
Před 4 měsíciPavel Berky tentokrát připravuje večeři pro svého přítele Matěje. Nemůže chybět křupavá kachna, glazovaná mrkev, ale i drzá kočka. Pořad vznikl ve spolupráci se značkou Sheba. Doba přípravy: 60 minut Počet porcí: 4 SUROVINY: Kachní prso: 2 kachní prsa čerstvý tymián čerstvý rozmarýn 2 stroužky česneku sůl pepř Pyré z mrkve: 400 g mrkve 1 pomeranč 1 citron 100 g másla sůl pepř Glazovaná mrkev: 300 g mrkve 50 g másla 1 PL medu 50 ml vinného octa čerstvý rozmarýn sůl pepř POSTUP: Oříškové máslo: Do menšího kastrolu dejte máslo a začněte ohřívat. Když začne pěnit, plamen ztlumte na minimum a začněte pěnu sbírat. Počkejte až získá hnědou barvu a začne vonět po oříšcích. Dávejte pozor, aby se máslo nespálilo, poté máslo přeceďte přes cedník a jemné plátýnko do nádoby a nechte stranou. Pyré z mrkve: Mrkev očistěte a nakrájejte na menší kusy. Do hrnce s vodou nastrouhejte kůru z 1 pomeranče a 1 citronu. Přidejte sůl a nakrájenou mrkev. Zamíchejte a vařte až do úplného změknutí mrkve. Uvařenou mrkev zceďte a dejte do mixéru. Osolte, opepřete a pokud chcete mít pyré svěžejší, tak zakápněte šťávou z citronu a / nebo pomeranče. Přidejte zhruba ⅓ oříškového másla a začněte mixovat. Po chvilce přidejte druhou třetinu másla a mixujte dál. Nakonec přilijte zbytek másla a rozmixujte na hladké pyré. Můžete dát klidně i dle chuti másla méně. Pyré můžete pro větší jemnost propasírovat přes cedník do menší mísy, poté zakryjte potravinovou fólií a nechte až do servírování v troubě při 40 °C odpočívat. Kachní prso: Kachní prsa očistěte od blan. Kůži nařežte a z každé strany pořádně osolte. Prsa dejte na suchou studenou pánev kůží dolů a začněte opékat. Pokud by se vám zdálo, že je v pánvi moc tuku, můžete odlévat. Pečte až do zlatavé barvy kůže, poté maso obraťte. Do pánve přidejte kousek másla, čerstvé bylinky a česnek. Pečte ještě 1 minutu. Pomocí lžíce maso během opékání polévejte výpekem z pánve. Poté kachní prsa z pánve vytáhněte a nechte minimálně 10 minut odpočívat. Glazovaná mrkev: Mrkev oloupejte a podélně překrojte. Do pánve dejte máslo a nechte ho rozehřát. Poté přidejte mrkev a na mírném ohni ji opékejte doměkka. Přidejte ocet, med a rozmarýn, promíchejte a nechte tekutinu zcela vyredukovat. Nakonec mrkev osolte a opepřete.Buďte u toho! Díky videu z prvního zápasu Čechů zažijete atmosféru fotbalového Eura
Před 5 měsíciZuzana Hodková a Jindřich Šídlo vyrážejí do Lipska na zápas české reprezentace s Portugalskem. Jaká vládne ve městě atmosféra a s kým se na místě potkali? Jak hodnotí výsledek zápasu? Sledujte další díl oblíbené minisérie z fotbalového prostředí. Pořad vznikl ve spolupráci s Hyundai.Jak se staví jedenáctka aneb Šídlo a Hodková v nevděčné roli trenérů nároďáku
Před 5 měsíciKdo ze známých osobností pojede podpořit naši reprezentaci v prvním zápase na EURO 2024? A podaří se Jindřichu Šídlovi a Zuzaně Hodkové přemluvit jezdce formule, aby je do Lipska odvezl? Koukněte na další díl oblíbeného pořadu z fotbalového prostředí. Pořad vznikl ve spolupráci s Hyundai.Bez dalších průšvihů? „To se nedá slíbit," řekl trenér Hašek k řádění fotbalistů
Před 5 měsíciZuzana Hodková a Jindřich Šídlo vyrážejí na Euro. Před tím, ale měli možnost exkluzivního rozhovoru s trenérem české reprezentace. Co zásadního jim Ivan Hašek prozradil? A na co se fanoušci fotbalu letos mohou těšit? Pořad vznikl ve spolupráci s Hyundai.Delikatesa, které neodolá vaše kočka ani návstěva
Před 5 měsíciPavel Berky si na večeři pozval milovnici koček a plus size modelku Natálii Debnárovou. Podívejte se na to, jak se připravuje finger food z ryb, ale i na to, jaký přístup k chovu koček má oblíbená modelka. Pořad vznikl ve spolupráci se značkou Sheba. Doba přípravy: 60 minut Počet porcí: 4 SUROVINY: Marinovaný losos: 400 g čerstvého lososa bez kůže 1 šalotka 10 g zázvoru 1 chilli paprička 1 limetka sojová omáčka Ceviche ze pstruha: 400 g pstruha (filety bez kůže) 1 grep 1 citron 1 limetka 1 zralé mango čerstvý koriandr sůl pepř Krokety z tresky: 300 g bílé tresky bez kůže 500 ml mléka 125 g másla 70 g hladké mouky olej na smažení 3 vejce 1 cibule panko strouhanka sůl pepř POSTUP: Marinovaný losos: Lososa nakrájejte na malé kostky. Šalotku a zázvor oloupejte a nasekejte najemno. Do misky vyždímejte šťávu z limetky, přidejte asi 4 PL sojové omáčky a šalotku se zázvorem. Dobře vše promíchejte, přidejte kostičky lososa a nechte marinovat 5 minut. Ceviche ze pstruha: V misce smíchejte šťávu z půlky grepu, jedné limetky a půlky citronu. Mango oloupejte a nakrájejte na malé kostičky. Přidejte ho do misky spolu s nasekanou chilli papričkou a vše lehce osolte. Filety nakrájejte na velmi tenké plátky a dejte do misky s citrusovou marinádou. Přihoďte nasekaný koriandr, promíchejte a nechte marinovat 10-15 minut Krokety z tresky: Na olivovém oleji orestujte cibuli doměkka a dosklovita. Dejte ji do misky a odložte na později. V hrnci rozpustěte máslo, přidejte prosátou mouku a zamíchejte. Za stálého míchání připravte světlou jíšku. Postupně do jíšky přilévejte mléko aby vznikl krémový bešamel. Poté hrnec odstavte z ohně a nechte bešamel vychladnout. Tresku nakrájejte na malé kousky, smíchejte s vychladlým bešamelem a orestovanou cibulkou. Z této směsi připravte malé kuličky. Obalte je v rozšlehaných vejcích a poté ve strouhance. Krokety smažte v dobře rozpáleném oleji dozlatova.Češi pomáhají i o Vánocích: Jídlo, nocleh, ale i vyslechnout trápení je důležité
Před 10 měsíciKromě potravin či oblečení je pro lidi v nesnázích důležité povzbuzení, tvrdí neziskové organizace.Seznamte se s farmou budoucnosti. Na vypěstování rajčete spotřebuje desetinu vody
Před 10 měsíciČeská krajina prošla zásadní proměnou a trpí, na vině je intenzivní zemědělství.Kvíz: Jak dobře znáte Indiana Jonese?
Před 10 měsíciJak dobře znáte nebojácného hrdinu Indiana Jonese?Nejen Gaudí. Španělsko je přímo líheň výjimečných
Před 10 měsíciV Barceloně se zrodilo obrovské množství osobností, které ohromují celý svět.Vzpoura na planetě Kovoros. Jak Pauzík na oběžné dráze žongloval s akušroubovákem
Před 11 měsíciNa vzdálené planetě v souhvězdí Kentaura žijí chodící skříňky, kterým vládne ukrutný trezor Zlatokout.Jak to dopadne, když se při tvorbě pohádek inspirujete dětskou fantazií a umělou inteligencí
Před 11 měsíciPonořte se s námi do imaginárních světů a na platformách Spotify a Apple Podcasts si pusťte pohádky, které jsme pro vás vytvořili společně s Renault Austral. Ryzí představivost se v nich potkává s nejmodernější technologií.Vařili s Jankem kašičku
Před 11 měsíciČokoládovna Janek dodává svou čokoládu výrobci snídaňových kaší Zalij.to. Takhle se vyrábí! Pořad vznikl ve spolupráci s Čokoládovnou Janek.Vinařství roku sází na gastro zážitky. A zbožňuje Jankův nugát!
Před 11 měsíciTakhle se dělá víno ve vinařství roku 2022. Majitel Jindřich Kadrnka posouvá hranice jak při výrobě vína samotného, tak i v gastro zážitcích, které při otevřených sklepích jeho vinařství nabízí. Dobré jídlo i čokoláda se k vínu skvěle hodí. A Jindřich je obzvlášť velkým fanouškem nugátu. Ještě, že má známosti v Čokoládovně Janek! Její majitel Václav Durďák nám ukáže, jak se ten jejich opěvovaný nugát vyrábí. Pořad vznikl ve spolupráci s Čokoládovnou Janek.Chilli a čokoláda v hlavní roli! Tahle tabulka zahřeje
Před 11 měsíciNetradiční kombinace výběrové čokolády a chilli. Václav Durďák z Čokoládovny Janek se vydal do výrobny HUHU chilli a vyzkoušel si, jak se z jejich výběrové čokolády vyrábí oblíbená višňová chilli omáčka. A nejen ta! Je libo spíš tabulka čokolády s chilli? Pořad vznikl ve spolupráci s Čokoládovnou Janek.Česko vs. Moldavsko: Kauza Belmondo, co si o ní myslí Švancara a co se stalo se stadionem v Brně
Před 11 měsíciPoslední zápas v kvalifikaci jsme sice vyhráli, ale celý postup na Euro byl s odřenýma ušima. Podívejte se, jaká byla atmosféra během zápasu, ale i na to, co se stalo s kdysi největším fotbalovým stadionem v Čechách, o jehož záchranu bojoval i bývalý reprezentant Petr Švancara.Retrospektivní pohled na dosavadní zápasy. Postoupíme ze skupiny?
Před 1 rokemNa začátku série byli Jindřich se Zuzanou optimističtí a nepochybovali o tom, že nepostoupíme ze skupiny. Nyní máme před důležitým zápasem, abychom nehráli o baráž. Podívejte se na strastiplnou cestu za Eurem, kde na hraně nebalancuje jen reprezentace, ale i naši moderátoři, kteří zažili krušné chvíle.„Hořkosladká exkurze" aneb Co spojuje výrobu kávy a čokolády
Před 1 rokemČokoládovna Janek přeměňuje výběrovou kávu pražírny Coffeespot na neodolatelnou kávovou čokoládu a pralinky. Podívejte se na cestu kávového zrna až do podoby ručně vyráběné čokolády. Pořad vznikl ve spolupráci s Čokoládovnou Janek.Pralinky, ze kterých se opijete
Před 1 rokemKdyž se sloučí kvalitní čokoláda a pivní pálenka, vznikne netradiční kombinace, kterou si zamilujete. Čokoládovna Janek a Pivovar Bernard se spojují, aby vytvořili chuťově originální pralinky z pivní pálenky. Podívejte se na jejich výrobu. Pořad vznikl ve spolupráci s Čokoládovnou Janek.Svatomartinské rohlíčky s netradiční náplní
Před 1 rokemUpečte si letos na sv. Martina rohlíčky s domácí čokoládovou náplní. Uvidíte, že se po nich jen zapráší. Pořad vznikl ve spolupráci se značkou Kenwood.Poctivá čokoládová zmrzlina
Před 1 rokemNahlédněte pod pokličku výroby zmrzliny, která vzniká jen z těch nejlepších surovin a v jedné porci je prakticky celá tabulka čokolády.Křehký a šťavnatý jablečný koláč
Před 1 rokemTento recept si zamilujete. Nejen, že skvěle chutná, ale punc luxusního jablečného páje mu dodává i originální zdobení.„Dres tu radši nenoste." Reportáž z divoké i krásné Tirany, odkud Češi odjeli s ostudou
Před 1 rokemZápas s Albánci jsme sice prohráli, ale i tak stála návštěva Tirany za to. Město, jehož architektura je stejně pozoruhodná jako albánští fotbaloví fanoušci, určitě stojí za návštěvu.„Postup bych jim snad i přál." Jindru Šídla nadchla Albánie
Před 1 rokemJindřich Šídlo se vydal na cestu z Prahy do Tirany. Elektromobilem. Podívejte se, v jakém stavu dorazil a navštivte spolu s ním a Zuzanou Hodkovou albánské dech beroucí hory i písčité pláže.Skvělá příloha i svačina. Vyzkoušejte slané muffiny
Před 1 rokemDýňové muffiny nejen skvěle chutnají, ale hrají také všemi podzimními barvami. Tak je vyzkoušejte a probarvěte s nimi svůj víkend i vy!Švestkový koláč s mákem, který se rozplývá na jazyku
Před 1 rokemPo tomto koláči se jen zapráší. Můžete do něj využít jakékoli sezónní ovoce, ale švestkovo-maková kombinace nemá chybu. Vyzkoušejte tento jednoduchý recept i vy.Česko vs. Albánie
Před 1 rokemPodívejte se na reportáž z dalšího kvalifikačního zápasu. Jací byli fanoušci? A jaká byla atmosféra po zápase, který skončil remízou?Když se potká Kuka s Kukou
Před 1 rokemNaši fotbalovou reprezentaci čeká klíčový zápas s Albánií. Na co by si měla dát pozor? Zuzana Hodková a Jindřich Šídlo se tentokrát zeptali bývalého fotbalového útočníka Pavla Kuky, od něhož Albánie utržila několik gólů a pana Iliriana Kuku, velvyslance Albánské republiky.Kočičí psycholožka Klára Nevečeřalová vysvětluje překvapivé myšlenky koček
Před 1 rokemNejen děti, ale i kočky bývají ve střídavé péči. Jak to snáší a jak si zvykají na dva různé domovy? A jak zabránit tomu, aby se přejídaly? Podívejte se na další epizodu talkshow s kočičí psycholožkou, která vznikla ve spolupráci se značkou Whiskas.Hory, kamzíci a folklór
Před 1 rokemÚchvatné západy slunce a zurčící vodopády na svazích s kamzíky. Zažijte krásy Rakouska na přelomu jara a léta.Kocour, který miluje fotografku Alžbětu Jungrovou
Před 1 rokemProč kočky, ač masožravci, milují ovoce a zeleninu? Co dělat, když se s námi nechtějí mazlit? A jaké to je, být v kůži kocoura, který žije se světoznámou fotografkou? Podívejte se na další epizodu pořadu, který vznikl ve spolupráci se značkou Whiskas.Kam na dovolenou na horách? Máme pro vás skvělý tip
Před 1 rokemZdolávání kopců na elektrokolech, jezero na vrcholu hory, bylinky, hořící hory za slunovratu a pozorování noční oblohy. Poznejte krásy regionu Hochkönig.Kočka o životě s klavírním virtuosem: Chci být slavnější než můj páníček
Před 1 rokemPodívejte se na první epizodu nového pořadu, kde se role kameramana zhostily také kočky. Co si myslí o životě s klavírním virtuosem Ivem Kahánkem kočka Čocka? A jak se Ivovi daří skloubit nabitý program umělce se životem domácí šelmy, která miluje svoje každodenní pravidelné rituály? Pořad vznikl ve spolupráci se značkou Whiskas.Pohled do zákulisí: Česko vs. Faery
Před 1 rokemPodívejte se na nejzajímavější momenty z kvalifikačního utkání na Euro 2024, které jsme vyhráli 3:0. Tento pořad vznikl ve spolupráci s Hyundai.Fearské ostrovy s Jindřichem Šídlem
Před 1 rokemNavštivte společně s Jindřichem Šídlem a Zuzanou Hodkovou Faerské ostrovy. Ostrovy, kde domy vypadají jako ze stavebnice, příroda je dech beroucí a slunce tu teď nezapadá.Nejlepšímu střelci fotbalové reprezentace uletělo letadlo na Faerské ostrovy
Před 1 rokemČeské fotbalové reprezentaci fandí i její bývalý reprezentant - Jan Koller. Jaké má vzpomínky na Faerské ostrovy, kde dnes čeká náš tým důležitý zápas o postup na Euro 2024? Kdo má větší fotbalové znalosti? Jindřich Šídlo nebo Jan Koller? A stihnou společně se Zuzanou Hodkovou odlet na ostrovy, aby mohli našim klukům společně fandit? Pořad vznikl ve spolupráci s Hyundai.Fotbal, který bolí. Češi budou mít na Faerech speciální ochranu
Před 1 rokemJindřich Šídlo se společně se Zuzanou Hodkovou chystají na kvalifikační zápas české fotbalové repre s Faerskými ostrovy. Pro radu, jak na Faeřany vyzrát, si dokonce zajeli až k trenérovi ženské reprezentace, Karlu Radovi. Co zásadního jim řekl? Tento pořad vznikl ve spolupráci s Hyundai.Nejzajímavější milníky vývoje řasenky
Před 1 rokemDo kdy sahá historie výrazných očí a řas? Jak docílit efektu krásně hustých brv i bez použití těch umělých? A jaké jsou poslední, někdy mnohdy bizarní, trendy mezi teenagery? Nejen na tyto otázky vám odpoví Ivana Kulhánková. Pořad vznikl ve spolupráci se značkou Avon.Zpomalte stárnutí a tvorbu vrásek. Radí „stále mladá" Pavlína Němcová
Před 1 rokemNa sociálních sítích jsme bombardováni vyhlazenými obličeji stále. Není to ale fenomén poslední doby. Už starověké Egypťanky toužily po dokonalé a stále hebké pleti. Historií i nejnovějšími trendy v boji proti vráskám vás provede Ivana Kulhánková.