Jedlé zlato, lanýže, originální pizza i vareniky. To je nabídka podzimního festivalu Restaurant Week
Před 4 dny
Už druhého října vypukne další kolo oblíbeného food festivalu Restaurant Week, v jehož rámci si můžete dopřát menu ve špičkových restauracích za velmi příznivou cenu. Tentokrát s podtitulem Jídlo nezná hranic. Podzimní ročník světového festivalu, který se už poněkolikáté koná i v Praze a poprvé také v Brně, potrvá od 2. do 27. října. Znova tak můžete vyzkoušet chutě celého světa, aniž byste museli balit kufry, říká za organizátory šéfka akce Anna Grosmanová. Své menu představí nejen restaurace zaměřené na populární italskou, francouzskou nebo asijskou kuchyni, ale nově také podniky nabízející gruzínská či izraelská jídla. Navíc z podhledu do menu je jasné, že i dlouhodobě oblíbené kuchyně lze pojmout úplně jinak, než jsou hosté zvyklí.