Když vám jedna tabulka čokolády změní život. Přitom byl grafikem a chtěl prodávat košile
Před 14 dny
Filip Teplý před deseti lety založil českou čokoládovnu, která zpracovává jen ty nejkvalitnější kakaové boby a třtinovou šťávu. Vyrábí z nich opravdovou čokoládu v nezaměnitelných obalech. A přidává různé, hodně netradiční chutě. Filip Teplý, majitel řemeslné manufaktury z Brna, nikdy nesnil o tom, že bude pražit prémiové kakaové boby a vyrábět z nich čokoládu, která v obchodech chyběla. Živila ho grafika, lákalo šití, ale nakonec se vydal jiným směrem. A rozhodně by neměnil. Vybudoval totiž firmu, která ho i po deseti letech fungování naplňuje, má jí co nabídnout a baví další a další čokoládové nadšence. A to i v zahraničí. Jaká byla deset let trvající cesta Ajaly a co ji čeká dál?